Originally Posted by
katerina-e-x
ελπιζω να απαντω σωστα πατωντας το replay :confused:
10 φορες διαβασα την απαντηση σου (βουρκωμενη κι ανακουφισμενη που ελαβα τα λογια σου)...
Φυσικα και με βοηθαει η γνωμη σου.Δεν σου κρυβω πως ενας λογος που εγραψα και τα οσα ειχα καταφερει, ηταν μηπως και βοηθησω νεοτερα παιδια που βρισκονται σε δυσκολες καταστασεις,καθως η δυναμη της θελησης σιγουρα καταφερνει πολλα.Σε αρκετα ομως χανουμε και την θεληση κι εκει χρειαζομαστε ιατρικη βοηθεια.Στην δικη μου περιπτωση επειδη δεν ηξερα οτι χρειαζομουν ιατρικη βοηθεια,προσπαθουσα μονη μου να κανω εστω και με το ζορι ο,τι μπορουσε να με βγαλει απο την καταθλιψη (που δεν γνωριζα οτι ειχα)
Αν δεν μου συνεβαινε ο καρκινος να παω με το ζορι στους ειδικους....ακομα δεν θα το ηξερα....και παλι μονη θα τα παλευα κι αυτα,χωρις να ξερω που θα κατεληγα.
Μιλαω με ψυχολογο και με βοηθησε στο να διαχειριστω και να καταννοησω τους λογους της στασης των παιδιων μου.Ο πονος μου δεν μειωνεται αλλα καταφερα να μην νιωθω θυμο απεναντι τους. (σημαντικο για μενα αυτο)
Η μεγαλη μου (23 ετων) τελειωνει φετος και θα παει στον πατερα της για μεταπτυχιακο (γερμανικης φιλολογιας).Εχει καλυτερευσει πολυ η σχεση και η επικοινωνια μας κι αυτο με παρηγορει αρκετα.Με την μικρη μου 21 ετων...χαος!
Η ψυχολογος με συμβουλεψε να της ζητησω να μεινει μονη της (αφου διαρκως εξεφραζε οτι αυτο και ηθελε και πως δεν με αντεχε γιατι ημουν τρελλη...) Οταν της το ζητησα (αναλαμβανοντας φυσικα ολα τα εξοδα της και με την οικονομικη ενισχυση του πατερα της) εξαγριωθηκε θεωροντας οτι την πεταω εξω απο το σπιτι.
Ετσι μετα αρχισα να σκεφτομαι να φυγω εγω...αλλα και παλι εξαγριωθηκε γιατι για να το κανω αυτο θα χρειαστει να πουλησω το υπεροχο σπιτι μας,ωστε να μπορεσω να κανω μια νεα αρχη οπουδηποτε αλλου.
Της προσφερα το δευτερο σπιτι μας για να μην μεινει σε νοικι αλλα και παλι χαμος...
Η διαπιστωση (για μια ακομα φορα) πως ο χαμος δεν γινεται γιατι φευγω απο κοντα της....αλλα γιατι δεν την αφηνω να μεινει στο συγκεκριμενο σπιτι μονη της....με διελυσε!
Μπορει να εχεις δικιο στο οτι πετυχα πολλα...πιστεψε με ομως,δεν νιωθω καθολου περηφανη!!!
Απετυχα στο πιο σημαντικο...στο να κερδισω και παλι την αγαπη τους!
Σ ευχαριστω και παλι...
αν μπορω να βοηθησω στο δικο σου φορτιο εστω και με προσωπικη συζητηση,θα το κανω με μεγαλη μου χαρα