Πρόβλημα με συμπεριφορά δεν ξέρω τι να κάνω
Λοιπόν εγώ είμαι ένας φτωχός τρελός που όταν κάνω μπάνιο απλά ομορφαίνω συνήθως κυκλοφορώ κάπως ατημέλητος και στα πολύ χάλια σε ημιαγρια κατάσταση το θέμα είναι ότι εγώ πάω σε μια καφετέρια και πίνω τον καφέ μου τέλος πάντων εδώ και λίγα χρόνια και γνωριστήκαμε κάπως με τα κορίτσια που δουλεύουν εκεί και το πρόβλημα ξεκινάει χωρίς πλάκα από την άψογη συμπεριφορά τους δηλαδή εντάξει είμαι πελάτης αλλά δεν έχω λεφτά οπότε γτ μου φέρονται άψογα αυτό δεν μπορώ να καταλάβω μιλάμε άμα τις δείτε όμορφες κι εγώ με τις φόρμες έχω πάει και με τις πυτζάμες σχεδόν και οι κούκλες μου φέρονται άψογα κι εγώ δεν τις πιστεύω και σήμερα τους το είπα ευτυχώς μιλάμε λίγο μετά πάω στη γωνία μου αλλά δεν μπορώ να καταλάβω που τελειώνει η ευγένεια και επειδή έχω προβλήματα αν προσπαθούν να αποδείξουν κάτι δεν μπορώ να καταλάβω πως καθορίζουν την συμπεριφορά τους οι γυναίκες δηλαδή για τέτοια συμπεριφορά έπρεπε το λιγότερο να είχα λεφτά μετά χιούμορ και όλα τα καλά τέλος πάντων θέλω να μου πει κάποια που σταματάει η ευγένεια και που αρχίζει η σκοπιμότητα αν κατάλαβε καμιά τι λέω