-
Τις πταίει?
Έχω χάσει την αληθινή επικοινωνία με τα φιλαράκια μου και αναρωτιέμαι εγώ άλλαξα αυτοί άλλαξαν ποιος φταίει τα οικονομικά? Οι δουλειά? Η οικογένεια που αυτοί έχουν κι εγώ δεν έχω ότι είμαστε δηλαδή σε διαφορετική φάση δηλαδή άλλοι πρόβληματισμοι?και παρατηρώ και σε όσους γνωρίζω ότι η επικοινωνία τους έχει το ίδιο πρόβλημα άρα μάλλον είναι της δύσκολης εποχής το θέμα και γενικό το κακό
Ακούω απόψεις
-
Παράλιγο να νομισω οτι θα διαβαζα το αρθρο του βενιζελου στη εφημεριδα " καιροι"
Δεν ξερω ελις μου οι ανθρωποι δεν αλλαζουν πιστευω απλα χανονται για διαστηματα
-
Επειδη εχω παθει το ιδιο , βεβαια οι φιλοι μου , εχουν παντρευτει , και αλλαζεις τροπο ζωης με τον γαμο και τα παιδια , δεν μπορω να εχω τα ιδια ενδιαφεροντα με αυτους , οποτε ξεμακρυναμε , εγω εξακολουθω νασχολουμαι με αυτοκινητα , μοτοσυκλεττες , γυμναστικες , αλλο στυλ ενδιαφεροντων .......... τα οικονομικα δεν νομιζω οτι φταινε , η δουλεια μπορει , γιατι εχουν δυσκολεψει τα πραματα , και ολοι εχουν αυτην την σκοτουρα στο κεφαλι τους ..................... μπορει να περνας και μια φαση , που να οφειλεται σεσενα η απομακρυνση , πολυ πιθανο , αμα λες οτι με ολους τους φιλους , εχεις χασει επικοινωνια .........ναταν ενας δυό , αλλα αμα ειναι ολοι , πιθανοτατα σε σενα ειναι η αιτια , χωρις να το λεω με σιγουρια ................... δεν ξερω επακριβως καταστασεις ....ποιθανολογω .....
-
ένα μεγάλο κομμάτι ευθύνης έχουν τα οικονομικά ένα δεύτερο τα μμε που μας βομβαρδίζουν με άσχημες και άχρηστες ειδήσεις
ένα τρίτο τ ότι μεγαλώσαμε οι φίλοι μας άλλαξαν συνήθειες το ίδιο κι εμείς
είναι και αυτή η μαμιμενι ψυχολογία που δεν μας βοηθάει καθόλου
και κάπως έτσι απομονωθήκαμε νιώσαμε ασφάλεια στην μοναξιά μας αντί να εναντιωθούμε και να ρισκάρουμε για αλλαγή
-
Ποσο αααλλαααξεεεες ποοοσο αλλαααξαααα τα ονειρα μου κοκκινα , τα ονειρα σου ασπραααα ρουχα μαζι που πλυθηκαν και εχουνε γινει ροοοζ..
Καπως ετσι .
-
Μνημόνιο σταματά είσαι φάλτσα
-
Δεν ξέρω ρε παιδιά και μένα τα φιλαράκια μου παντρεύτηκαν άλλαξαν γειτονιά κι εγώ ακόμα εδώ να περιμένω πότε θα ξεμπερδέψουν να πάμε για καφέ ο αδερφός μου τα ίδια είμαι ο μόνος που έμεινε στον άσσο καλά από δουλειά είμαι ο πιο αποτυχημένος δεν το συζητάμε από υγεία χάλια κοινώς όλα σκάτα