Εσείς τι γνώμη έχετε ?
Printable View
Εσείς τι γνώμη έχετε ?
Εχω την αισθηση απο προσωπικη εμπειρια παντοτε, πως όποτε επαυα να περιμενω " κατι " διακαως...
τσουπ ... καλως το !!!
Μπορει να μην ηταν αυτο ακριβως που ειχα ονειρευτει αλλά φυσικα ναι ... κατι γινοταν.
Λές και μολις παψω να κοιταω να λαβω απο εξω τοτε το εσω μου εχει ηδη μεγαλωσει αρα ερχεται και το καλο.
Το κειμενο μου δεν ειναι υπο την επηρεια ουσιων - χεχε - ελπιζω να γινομαι κατανοητη !!!
Συμφωνω και εγω, οταν ειμαστε πιο χαλαροι και ηρεμοι, τοτε ερχονται αυτα που δεν περιμενουμε !! Και παντα ειναι τα καλυτερα :D
Οταν περιμενεις κατι με εμμονη τοτε δημιουργειται αγχος και ανησυχια στον οργανισμο αυτο εχει σαν αποτελεσμα να μην ρεει η ενεργεια κανονικα και κατ επεκταση αυτο που θες να μην γινεται...
Nαι συμφωνώ.Αλλά για να έρθουν τα καλύτερα,πρέπει και εμείς να κουνήσουμε λίγο το δαχτυλάκι μας έτσι δεν είναι? Συν Αθηνά και χείρα κίνει,έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι..
...πάντως τα χειρότερα συνηθως τα περιμενεις... δεν ειναι μεγαλη εκπληξη, τις περισσοτερες φορες, απλα πας γυρευοντας τα.
το οτι δεν περιμενουμε τα καλύτερα, μαλλον ειναι κατι που πρεπει να διορθωσουμε στον τροπο που σκεφτομαστε
Συμφωνώ μαζί σου Ρέα !!
Τα χειρότερα τα περιμένεις,τα καλύτερα όμως τα προκαλείς
Ειναι και λιγο αυθυποβολη, αν πεισεις τον εαυτο σου οτι θα ερθουν τα καλυτερα, θα ερθουν. Οπως και το αντιθετο. Απλως ειμαστε πιο πολυ απαισιοδοξοι και περιμενουμε συνηθως τα χειροτερα.
όταν τα καλύτερα δεν έρχονται πάμε να τα βρούμε