-
Μεθοδοι διακοπης καπνισματος
-
Με ενέπνευσες να πιάσω πάλι το ηλεκτρονικό μου...............
-
Quote:
Originally Posted by
mgilleas
όσους τρόπους και έρευνες αν διαβάσεις όσες τεχνικές κι αν ακολουθήσεις αν δεν το πει το μυαλό σου και το πιστεύεις ο ίδιος είναι 99% αποτυχία
θέλει πολύ δύναμη και συγκέντρωση στον στόχο αυτών
-
Ωραιο θεμα, θεματοθετη, ειδε πραγματι κανεις σας αλλαγη με το ηλεκτρονικο ?
Σκεφτομαι σοβαρα καποια στιγμη να το πεταξω αλλά θελω να ξερω κιολα οτι πραγματι πιστευω στην διακοπη.
-
Διαβασα πριν λίγες μέρες σε ένα άρθρο ότι οι γιατροι συστήνουν πλέον την απότομη διακοπή καπνίσματος και όχθι το "σιγά σιγά".
-
Εγώ με το ηλεκτρονικό είδα ότι σταματάει ο τσιγαρόβηχας και δεν έχεις αυτή την αίσθηση του σάπιου στόματος όταν ξυπνάς. Και ότι το μειώνεις εύκολα, ενώ το τσιγάρο όσο και να το μειώσεις κάποια στιγμή θα αρχίσεις πάλι να καπνίζεις σαν φουγάρο...
-
Quote:
Originally Posted by
cube
Εγώ με το ηλεκτρονικό είδα ότι σταματάει ο τσιγαρόβηχας και δεν έχεις αυτή την αίσθηση του σάπιου στόματος όταν ξυπνάς. Και ότι το μειώνεις εύκολα, ενώ το τσιγάρο όσο και να το μειώσεις κάποια στιγμή θα αρχίσεις πάλι να καπνίζεις σαν φουγάρο...
Εγω εχω ενα μηνα που το εχω κοψει ενα διαστημα το εριξα στα γλυκα αλλα τωρα το ελεγχω καπως αφορμη παντως ηταν η βαρεια γριπη που επαθα και λεω τωρα ειναι ευκαιρεια να μην ξανακαπνισω εχω παρει κατι μαγνητακια για το αυτι αλλα οπως λεει ο giand αν δεν το θελεις πραγματικα δεν κανεις τιποτα
-
Quote:
Originally Posted by
pavlina
Εγω εχω ενα μηνα που το εχω κοψει ενα διαστημα το εριξα στα γλυκα αλλα τωρα το ελεγχω καπως αφορμη παντως ηταν η βαρεια γριπη που επαθα και λεω τωρα ειναι ευκαιρεια να μην ξανακαπνισω εχω παρει κατι μαγνητακια για το αυτι αλλα οπως λεει ο giand αν δεν το θελεις πραγματικα δεν κανεις τιποτα
Εγώ θλίβομαι στην ιδέα ότι δεν θα ξανακαπνίσω. Και όταν έκανα το ηλεκτρονικό , έλεγα ότι αν θελήσω να κάνω ένα τσιγαράκι θα το κάνω και την πάτησα φυσικά!
-
Αν δεν το θες πραγματικα , δεν υπαρχει καμια μεθοδος!
-
Εγώ το ελάττωσα πάντως ξεκινώντας τη τράκα. Αγαπημένη μάρκα καπνού τρακαστράτος
-
χεχεχεχε.. γνωστη σαν την απολλων (απ'ολων)
Πλακα παντως εχουν αυτοι με το ηλεκτρονικο , την προηγουμενη βδομαδα κατεβηκα για ενα ποτακι με μια φιλη και μου ξεσκισε το πακετο. Οχι οτι εχω θεμα.. αλλα τι καπνιστης τι ατμιστης! Και απο οτι διαβαζω τελευταια το ηλεκτρονικο τσιγαρο δεν ειναι και οτι καλυτερο .
-
και εγω πανω που σκεφτομουν μηπως να το ξεκινησω.......
-
Εντάξει το ηλεκτρονικό είναι για 2,3,5 μήνες μέχρι να το κόψεις υποτίθεται , δεν είναι μόνιμη λύση.
-
προσωπικα δεν καπνίζω αλλα ο πατέρας μου (προτου πεθάνει) και ο αδερφός μου κάπνιζαν αλλα το έκοψαν. Ο τρόπος τους ήταν απλος. Πηραν το πακέτο το έριξαν στα σκουπιδια και..... τέλος! :cool:
Οπως μου εχει πει και ο αδερφός μου μια απόφαση είναι. Αν το σιχαθείς και αποφασίσεις να το κόψεις, το κόβεις...
-
προσωπικα δεν καπνίζω αλλα ο πατέρας μου (προτου πεθάνει) και ο αδερφός μου κάπνιζαν αλλα το έκοψαν. Ο τρόπος τους ήταν απλος. Πηραν το πακέτο το έριξαν στα σκουπιδια και..... τέλος! :cool:
Οπως μου εχει πει και ο αδερφός μου μια απόφαση είναι. Αν το σιχαθείς και αποφασίσεις να το κόψεις, το κόβεις...