-
Βοήθεια αν μπορείτε.
Γεια σας....Είμαι ράκος ψυχικά και χρειάζομαι κάποιον να μιλήσω...Δεν θέλω να δημοσιοποίησω το λόγο που ειμαι έτσι,προτιμώ να μιλήσω ιδιωτικά με πμ..όποιος μπορεί ας στείλει..Αν το θέμα ενοχλεί τους moderators ας το σβήσουν,απλά χρειάζομαι λίγη βοήθεια
-
πες τουλαχιστον την κατηγορια του θεματος σου.
υπαρχει εξειδικευση στο φορουμ, δεν ασχολουμαστε ολοι με ολα :p
πλακα κανω βεβαια, αλλα μεταξυ αστειου και σοβαρου, δεν εχει νοημα να σου μιλαει ενας ασχετος για ενα θεμα μιας συγκεκριμενης παθησης αν δεν ειναι ομοιοπαθης η ειδικος.
-
Δεν θέλω να συζητήσω για την πάθηση μου(ΓΑΔ) αλλά για ένα άλλο θέμα που μου έχει ρίξει τη ψυχολογία
-
απ οτι βλεπω εχεις καποιο διαστημα στο φορουμ, οποτε εχεις μια αποψη για το με ποια ατομα συμφωνεις πανω- κατω.
καλυτερα απευθυνσου εσυ σε καποιον που εκτιμας κι αν εχει χρονο φανταζομαι να σου απαντησει.
-
Φενια έχουμε ειδικούς σχέσιολογουσ εδώ γνωστούς για τη δράση τους γυναικείου φύλου κυρίως κανε ένα κόπο εγώ πάντως να ξέρεις θέλω να σε βοηθήσω αλλά πρώτον δε θέλω να μάθω τα προσωπικά σου και δεύτερον δεν ξέρω και πολλά από σχέσεις φιλίες κλπ ότι ήξερα αποδείχθηκε στην πράξη λάθος οπότε δε μιλάω αλλά αν θες χαβαλέ γράψε εδώ να σε πω και κανένα ανέκδοτο κι αυτό βοηθάει καμιά φορά να ξέρεις