Μια περιεργη κατασταση σχεσης (βοηθεια)
Καλησπερα σε ολους..Επεσα τυχαια στο φορουμ σας και θα ηθελα τη γνωμη σας για ενα θεμα που με απασχολει πολυ αυτη την περιοδο (συγγνωμη για τυχον ορθογραφικα λαθη)..
Εχω καποια προβληματα....
Γενικα εχω οριμη σκεψη και μυαλο..
Η κατασταση εχει ως εξης.
Την συγκεκριμενη περιοδο εχω δυσσαρεστα με τον πατερα μου εχει πολυ σοβαρα προβληματα υγειας οποτε νιωθω τεραστιο κενο μεσα μου...
Απο την αρχη της σχεσης η κατασταση ειναι ξεκαθαρη βλεπομαστε 2-3 φορες την εβδομαδα λογω φορτε εργασιας..
Εχει καποια θεματα με την δικη της υγεια και οχι καλες σχεσεις με την οικογενεια της και νοιωθει μονη της..
Λογω οικονομικων θεματων δεν υπαρχει ουτε προς συζητηση η συγκατηκοιση παρολο που εκεινη το θελει και το σκεφτεται (ουτε λογως για παιδια νιωθω ανετοιμος ακομα)
Καποιες στιγμες μου λεει οτι πρεπει να το λειξουμε οτι πρεπει να σταματησουμε ειναι πολυ πιεσμενη..μετα βαζει τα κλαμματα μου λεει πως μονο εμενα εχει και τετοια...
Την νιαζομαι την αγαπω γιατι ειναι ομορφη,εξυπνη,πολυ καλος συνομιλητης ΑΛΛΑ δεν ξερω..θελω να την βοηθησω..πως ομως..τι ειναι καλυτερο..
Σας ευχαριστω πολυ ισως σας μπερδεψα αλλα καπως ετσι ειναι τα πραγματα εχω πελαγωσει εντελως..