Ανασφαλεια και....drama queen..!!!
Καλησπερα σας και καλως σας βρηκα! Θα προσπαθησω να ειμαι οσο πιο συντομη μπορω! Γενικα σαν ανθρωπος ειμαι πολυ χαλαρη,με αυτοπεποιθηση,κοινωνικη κλπ κλπ και ποτε δεν εχω αντιμετωπισει καποιο σοβαρο θεμα σε επαγγελματικο η φιλικο τομεα. Ωστοσο εχω συνηδητοποιησει πως οποτε ξεκιναω μια πιο σοβαρη σχεση και το αλλο ατομο με κανει να αφεθω και να νιωσω ανετα μου βγαινει ενας αλλος εαυτος! Δεν μου αρκει τιποτα,βρισκω συνεχως προβληματα και αφορμες για τσακωμο,ζηλευω,νιωθω πως ειμαι ασχημη,ζηλευω οποιαδηποτε αλλη γυναικα..γκρινιαζω για ολα κ πολλες φορες ειναι σαν να τα προκαλω επιτηδες ολα αυτα ωστε στο τελος του καυγα να με πιασουν τα κλαματα και ο αλλος να ασχοληθει μαζι μ! Στην ουσια μου βγαινει μια ανωριμη συμπεριφορα για να τραβηξω την προσοχη του φιλου μου! Του εχω μιλησει για τις ανασφαλειες μου και εκανε υπομονη ομως προσφατα εφτασα και αυτος στα ορια του ! Μου ξεκαθαρισε πως πρεπει κ γω να προσπαθησω//η αληθεια ειναι πως θελω πολυ ν αλλαξει ολο αυτο αλλα δυστυχως δν ειναι τοσο ευκολο...αποφασισα να επισκεφτω καποιον ειδικο να με βοηθησει γιατι θεωρω πως αν συνεχισω ετσι θα κατστρεφω μονη μ τις σχεσεις μ..κατι που μαλλον υποσυνειδητα κανω τελικα ωστε να καταληξω να λεω δεν μ αξιζει κανεις...εχετε βιωσει κατι αντιστοιχο? Επισης αρκετα συχνα μ ερχεται κατι στο μυαλο..πχ σκεφτομαι χθες που τον ειδα δεν εδειξε να με θελει τοσο οσο αλλες φορες αρα δεν με θελει πια...και αυτη η σκεψη μενει εκει για ωρες ισως και μερες και με βασανιζει αδιακοπα κ φυσικα καταληγουμε να τσακωνομαστε...θελω τοσο πολυ ν αφεθω και να το ζησω ολο αυτο και δεν μπορω...