Νιωθω οτι κατι δεν παει καλα με μενα.νιωθω οτι ολα εχουν τελειωσει και δω με δυσκολια γραφω.ειμαι εντελως χαλια.χρονια προσπαθω και τωρα παλι βρισκομαι στο απολυτο κενο.παλευω χρονια με τους δαιμονες μου και τιποτα.δεν εχω ορεξη νιωθω κενη και αβοηθητη.φαρμακα δεν θελω να πιω σε ψυχολογο που πηγα εγινα χειροτερα αδειασα εντελως και βοηθεια δεν πηρα.στην οικογενεια ολα χαλια ο πατερας μου στην κοσμαρα του ο αδελφος μου με σχιζοφρενεια και προβληματα υγειας σε αθλια κατασταση η μανα μου μισο παραιτημενη και τοσα χρονια παλευα για την ζωη μου καο φως δεν ειδα κ αυτη η αισθηση του κενου πλεον ειναι αφορητη.νιωθω οτι δεν κανω γι αυτομ τον κοσμο πλεον εχω απογπητευτει τοσο πολυ νιωθω υποδεεστερη απ ολους.μπορει να εχω δικαιολογιες λογω των καταστασεων για να ειμαι ετσι.αλλα χεστηκα.ο εξω κοσμος δεν θα εξετασει καμια δικαιολογια κ ετσι ειναι.ειναι απαιτητικος και γω δεν μπορω να ανταπεξελθω.νιωθω οτι οτι και να κανω ποτε δεν θα προχωρησω οπως και ο αδελφος μου που παλευει με ολο αυτο που του συμβαινει και ειναι πολυ αδικο.καποτε ηθελα να πιστευω οτι ολα καποια στιγμη γυριζουν και οτι ο καθενας παιρνει οτι του αξιζει αλλα για κεινον ποτε δεν γυρισε...