Καλησπέρα. Έχω αρκετούς προβληματισμούς που αφορούν σχέσεις. Εδώ και σχεδόν 2 χρόνια είμαι μόνη μου. Γενικά θα έλεγα ότι είμαι μοναχικός άνθρωπος και έχω μάθει να καταφέρνω αν όχι όλα, σχεδόν όλα τα ζητήματα στη ζωή μόνη μου και δυστυχώς βλέπω ότι και το αντίθετο φύλο, αλλά και φίλες μου, με κάνουν να νιώθω ότι είναι λίγοι για εμένα και δεν μου προσφέρουν πολλά, μιας και σε οποιαδήποτε κίνηση πάντα πρέπει να σκέφτομαι και να οργανώνω τα πάντα η ίδια.
Ακόμη κι όταν ήμουν χρόνια σε σχέση ήμουν σχεδόν μόνη διότι η σχέση ήταν κυρίως σε απόσταση. Θα έλεγα πως είχα βολευτεί με αυτή την κατάσταση διοτι δεν είχα και πολυ ελευθερο χρονο λογω εργασιας και σπουδων.
Τελικα τελειωσα αυτη τη σχεση μιας και ειδα οτι δεν μου προσεφερε τιποτα.
Εδω και δυο χρονια λοιπον περιπου που ειμαι μονη εχω γνωρισει αρκετο κοσμο με φλετραρουν πολλοι αλλα δυστυχως δεν μου κανει κανενας αυτο που λεμε "το κλικ" ετσι ωστε να προχωρησω σε σχεση.
Καποια στιγμη τυχαια πριν ενα χρονο περιπου γνωρισα καποιον με τον οποιο τυχαινει να εχουμε πολλους κοινους γνωστους ο οποιος κρατησε το τηλ μου για να με παρει να βγουμε. Ενθουσιαστηκα παρα πολυ. Μου αρεσε και εκεινος εδειξε οτι του αρεσα. Ο τυπος τελικα εδειχνε πολλα υποσχομενος, κανονισαμε αρκετα ραντεβου, τα οποια τα προτεινε εκεινος και απο τα οποια τα περισσοτερα τα ακυρωσε τελικα ή εξαφανιζοταν και τελικα καταφεραμε να βγουμε μια φορα οπου μου εμφανιστηκε πολυ κουρασμενος, η βολτα μας δεν μου αρεσε και μετα που το σκεφτομουν ηταν ενα πολυ παιδικο ραντεβου που δεν αρμοζε στις ηλικιες μας (30 και 35 ετων). Ηθελα να του δωσω μια δευτερη ευκαιρια, ωστοσο παλι μου κανονιζε ραντεβου τα οποια και δεν ξαναγιναν ποτε.
Δεν ξερω γιατι αλλα παρολο που ολο αυτο απο τη μια με ξενερωσε απο την αλλη εχω φαει ενα απιστευτο κολλημα, τον σκεφτομαι συνεχεια, γιατι βασικα ολο αυτο το διαστημα ηταν αυτος που μου εκανε το κλικ.
Παντα ημουν διακριτικη μαζι του, παρ΄ολο που μου αρεσε, σε αντιθεση με εκεινον που ηταν διαχυτικοτατος στα τηλ και στα μηνυματα και οταν ηταν μπροστα κοσμος.
Προσπαθω με το μυαλο μου να βρω τους λογους για τους οποιους απο τη μια ηταν διαχυτικος κι απο την αλλη εξαφανιζοταν και το μονο που μπορω να πω ειναι οτι εχει σχεση την οποια δεν θελει αν την αναφερει για οποιοδηποτε λογο και οτι ισως το μονο που αποσκοπουσε απο εμενα ηταν σεξουαλικη επαφη.
Προσπαθω να ξεπερασω λοιπον το κολλημα μου, αν και ειναι δυσκολο και ανεξηγητο και αδικαιολογητο ισως.
Αυτα.
Αναμενω γνωμες αποψεις συμβουλες!