πολυπλοκα πραγματα κουραση ψυχαναγκασμοι προυποθεσεις οροι
ειναι πολυ κουραστικο να ειμαι εγω.ειμαι τοσο ιδιοτροπη,που ολα θελω να γινονται με συγκεκριμμενο τροπο δεν αντεχω αλλο ειναι κουραστικο!θελω να βρω ενα ατομο ν στεκεται διπλα μ αλλα δεν το κανω γτ πρεπει πρωτα να πετυχω εναν στοχο μ κ μετα ολα και αισθανομαι ετσι οτι δεν ζω.και μετα τον αλλο στοχο υπαρχει αλλος δεν μπορω νακανω πραγματα δλδ ταυτοχρονα .πιστευω οτι θα μεινω για παντα μονη μ...ειμαι ψυχαναγκαστικη σε σημειο αν δν εχω κανει κατι πουθελωπχ να διαβασω νιωθω ενοχες και αυτο φαινεται στην συμπεριφορα μ ως προς τον αλλο.του δειχνω κατι που δεν ειμαι ωστε να με απορριψει να αναγκαστω να κανω αυτο π εβαλα προυποθεση για να μπορω να ζησω ελευθερα .εχω απελπιστει.τωρα θελω τοσο ενα στηριγμα κ παρεα αλλαεχωθεσει ορο στον εαυτο μου να μην μιλαω /συμπεριφερομαι οπως θελω οπως ειμαι και να ζω σαν εξω απο τη ζωη μουμεχρι να επιτυχω αυτο που θελω γτ ετσιθαειναι σαν να χω αναιρεσει ενα λαθος π εκανα κ τ σκεφτοαμαι συνεχεια.γτ ετσι θετω προυποθεση να απαλλαχθω απο αρνητικες σκεψεις ειναι σαν συνεχομενες δοκιμασιες πουβαζωστον εαυτο μου.δλδ μονο αν κανω αυτοθα μπορω να κανω αυτο και να μιλαω σε αυτον και να τον κανω να με συμπαθει η επδ εκανα αυτο δεν αξιζω να χω φιλους παρεα κ πρεπει να περασει μια φαση πρωτα.επισηςειμαι ψυχαναγκαστικησε ολα.ας πουμε θελω ενα αγορι να μην ειμαι μονη κ δν μπορω να κοιμαμαι γενικα μονη μ..ωστοσο αν αυτοςδεν ειναι ακριβως οπως πρεπει για να μην μ ρχονται αρνητικες σκεψεις ,ε μετα μ ρχονται αρνητικες σκεψεις και δεν μπορω να μεινω μαζι του η...δν μπορω να μιλαω ειναι καταδικασμνη να μεινω μονη..γ παντα!οταν πετυχαινω βεβαια αυτα π θελωδν ειμαι μονη κ ισως περναω κ πολυκαλα αλλα οταν οχι..??δεν μπορω να αντεξω την αυτοτιμωρια μεχρι να πετυχω αυτο ξανα π εχω θεσει σαν ορο για να ξαναγινω εγω.τι μ συμβαινει??πιστευω δν υπαρχει πιο ατυχη απο μενα,.:(δλδ τωρα ειμαι σε κατασταση απομονωσης δεν σκεφτομαι καν!σαν να ειμαι εγω επδ αυτα ταχα συνδεσει οτι επρεπενα τα κανω μονο οταν, κανω αυτο κ αυτο ,εβαζα ορους δλδ σε μια προσπαθεια να μην μ ρχονται αρνητικες σκεψεςις κ τωρα ειμαι παγιδευμενη σε αυτες.