Καλή σας μέρα. Πήρα το θάρρος να μοιραστω μαζί σας κάτι που με καίει παρά πολύ.
Είμαι ο Γιώργος και έχω έναν ακόμα αδερφό που είναι 9.5 χρόνια μικρότερος. Εγώ πέρασα με τις πανελλήνιες σε στρατιωτική σχολή ,αποφοίτησα και είμαι επαγγελματίας 13 χρόνια τώρα. Από την στιγμή που έφυγα για την σχολή δεν έχω ζητήσει ούτε 1 ευρώ από τους γονείς μου.ότι έχω κάνει το έχω κάνει μόνος μου. Ταλαιπωρηθηκα παρά πολύ με την δουλειά μου αλλά τα εβγαλα πέρα μόνος μου χωρίς να με βοηθήσει κανένας από τους δικούς μου. Όταν ο αδερφός έδωσε πανελλήνιες και πέρασε και αυτός σε στρατιωτική σχολή εγώ σταθηκα στο πλευρό του και τον βοήθησα όσο μπορούσα.έφτασα στο σημείο να ζητησω να πάω στο ίδιο μέρος που θα ήταν και αυτός ώστε να συγκατοικησουμε λίγο καιρό ώστε να του μάθω 5 πράγματα και να μην νιώθει μόνος του, πράγμα το οποίο έζησα εγώ .Αυτός όμως κατά την διάρκεια της συγκατοικησης σπαταλαγε όλα τα λεφτά του σε αηδιες και έφτανε να μην μπορεί να αποταμιεύσει. Επίσης στο σπίτι δεν με βοηθαγε έστω λίγο στις κοινές δουλειές με σκοπό να νιώθω υπηρέτης. Δεν ενδιαφερόταν για τίποτα. Όταν έφτασε ο κόμπος στο χτένι Μίλησα στους δικούς μου με σκοπό να του πουν κάτι ώστε να με βοηθά και μένα . αυτοί για να μην τον στεναχωρησουν τον συμβουλευσαν να φύγει από το σπίτι και η μάνα μας ήρθε και έκατσε σπίτι 3 μήνες να τον προετοιμάσει χωρίς όμως εμένα να μου πουν ότι έχουν σκοπό να φύγουν. Υπόψιν ότι τα έξοδα του σπιτιού μοιράζονταν . μέχρι που μία μέρα είδα να πακετάρουν και φαντάστηκα ότι θα επιστρέφει η μάνα μου στην επαρχία με πράγματα δικά του. Επαθα πλάκα όταν έμαθα ότι παρήγγειλε συσκευές και είχε νοικιάσει σπίτι χωρίς να με ενημερώσουν γιατί όπως καταλαβαίνετε εμένα τα έξοδα μου από την μία στιγμή στην άλλη διπλασιάστηκαν. Όλα πίσω από την πλάτη μου. Επίσης η μάνα μου με πρόσβαλλε λέγοντας ότι εγώ του έφαγα λεφτά για αυτό δεν αποταμιεύσει τίποτα. Εγώ όμως κρατούσα αρχείο για τους λογαριασμούς που πλήρωναμε και όταν τους είπα ότι ελάτε να δείτε τι και πώς αρνήθηκαν. Επίσης παρεβλεψαν ότι με δικές μου ενέργειες του είχα μαζέψει 2 χιλ ευρώ περίπου στο βιβλιάριο του τα οποία και έφαγε. Αποτέλεσμα? Από την στιγμή που έφυγε από το σπίτι έχουν 2 μήνες να μου μιλήσουν ( ή μάνα και ο αδερφός μου) ενώ ο πατέρας μου όταν με παίρνει μιλάει ψυχρά και σύντομα. Αποκορύφωμα ήταν όταν του ανηγγειλα ότι θα πάω ταξίδι στο εξωτερικό και αυτός ούτε με ρώτησε που πάω ούτε με πήρε αν είμαι καλά ,αν έφτασα καλά κτλ. Ζητώ την βοήθεια και την γνωμη σας ως προς τι να ρότα να ακολουθησω. Αισθάνομαι ότι με χρησιμοποίησαν και μου φέρθηκαν αχάριστα.