Κόλημα, αγάπη χωρις ανταπόκριση, απογοήτευση και πως να το ξεπερασω..
Καλησπέρα, είχα ξαναγράψει πριν λίγους μήνες αλλά θα ξαναπεριγράψω σύντομα την κατασταση. Πριν 2 χρονια ειχα σχέση με μια κοπέλα και ενω όλα ήταν καλά μετα απο μερικούς μήνες άρχισα να τη γράφω και να μην ασχολούμαι και τόσο. Χωρίσαμε τα ξαναβρήκαμε εγώ τα ίδια και τελικά ένα χρόνο μετα τελείωσε οριστικά(εκείνη με ήθελε πολυ και την ειχα πληγωσει αρκετα..). Φέτος το καλοκαιρι άρχισα να την προσεγγίζω και ενώ στην αρχή ήταν ζεστή μετα μου ξεκαθάρισε οτι δε με βλεπει πλεον ερωτικά. Όταν επέστρεψα τα Χριστούγεννα απ το εξωτερικό και ενω μιλάγαμε καθημερινά, χωρις να περιμένω τίποτα εκ μέρους της έγινε αυτο που ονειρευόμουν, τα ξαναβρήκαμε! Περάσαμε υπέροχα τις διακοπές μαζί, εγώ εχω αλλάξει τελείως συμπεριφορά και όλα καλά μέχρι που μου είπε να χωρισουμε επειδη δεν αισθανόταν πλέον τοσο ''έντονα'' για μενα. Έκτοτε δε μπορώ να ξεκολλήσω το μυαλό μου και τις σκεψεις απο εκείνη.. Την σκεφτομαι κυριολεκτικά συνέχεια, και ζω καθημερινα μέσα στις αναμνησεις που έχω μαζι της με κάθε λεπτομερια. Μιλάμε ακόμα σχεδον καθημερινά, αλλα σήμερα έμαθα οτι βγαινει με καποιον αλλα δε ξερω ακριβως τι γινεται και η ιδια δε θελει να μου πει, μου ειπε να μην ασχολουμε με εκεινη, ενω 3 βδομαδες πριν μου ειπε οτι με αγαπαει (σαν ανθρωπο φανταζομαι) . Το θέμα είναι οτι δε ξερω τι να κανω.. ζηλευω και στεναχωριεμαι παρα πολυ και αρχιζω να πιστευω οτι με το να συνεχισουμε να μιλαμε δε θα μου περασει ποτε ολο αυτο και δε θα με οφελησει πουθενα καθως μεχρι προσφατα ειχα την ψευδαισθηση οτι μπορει να τα ξαναβρουμε οπως εχει γινει πολλες φορες στο παρελθον.. Την αγαπαω και θελω να την εχω στη ζωη μου αλλα δε ξερω τι πρεπει να κανω. Αν της κοψω καθε επαφη μπορει μετα να ειμαι χειροτερα και να κανω δικα μου σεναρια σχετικα με το τι μπορει να κανει.. Θα χαρω να ακουσω τις αποψεις σας!