Βρίσκομαι σε αδιέξοδο με την αδερφή μου
Γεια σας ειμαι 22 και συνχορεστε με για τυχον ανορθογραφεια.. Εχω προβλημα με την αδερφη μου και δεν ξερω τι να κανω ας μπω στο θεμα :
Η αδερφη μου ειναι 28-29 χρονον τα ειχε με ενα παιδι το οποιο ηταν 23-24 χρονον τον πιεζε πααρα πολυ τα ειχανε αρκετο καιρο μεχρι ποθ χωρισανε προσφατα απο την ωρα που χωρισανε ολο τον ενοχλη του στελνει γραμματα στην δουλεια του ενοχλη την οικογενια του τουσ φηλους του και γενικα ολον τον περιγυρο του . Εγω ειμουν με μια κοπελα πολυ καιρο μαζι την ενοχλουσε και αυτη της ελεγε να παρει το παιδι τηλ. και να του λεει διαφορα την πιεζε παρα πολη καθε 2 λεπτα τηλ. την επερνε δεν την αφηνε ουτε τουαλετα να παει μ ελεγε βεβαια η κοπελα μου κανε κατι αλλα δεν μπωρουσα να κανς τπτ γτ ειχα κατσει απειρες φορες και της ειχα μιλισει της αδερφης μου, θες καλος η κακος εγω χωρισα με την κοπελα και εκει αρχισανε τα ψευτικα facebook τα απειλιτικα μινηματα στην πρωιν κοπελα μου τυπου "θα σε σκοτοσω κ.α" η αδερφη μου εντομεταξη εχει φτιαξει πολλα ψευτικα facebook και απιλει και την οικογενια του παιδιου που τα ειχε επισεις εχει πολους αριθμους δηλομενους αποριτους και τους ενοχλη.. η πρωιν κοπελα μου εφτασε σε σημιο να παθει κρηση πανικου και αλλα τετοια και τωρα επισκεπτετε ιδικο γιατρο δεν ξερω τι αλλο να κανω να σταμιτασει η αδερφη μου ... εντομεταξη οταν τους ενοχλη βγαζει διαφωρα ονοματεπονυμα απο το κεφαλη της για να φανει οτι δεν ειναι αυτη. Εκατσα της μιλησα με ομορφο τροπο αλλα δεν καταλαβε τιποτα τα αρνιοτανε ολα της μηλησα με το αγριο και παλη τπτ δεν ξερω τι γινετε μας κοροηδευει ολους μεχρι και με στοιχια ειχα παει μπροστα τις και μ ελεγε οτι δεν ειναι αυτα και τοτε την ρωτισα και της λεω δηλαδη θεσ να μου πεις οτι αυτο που σου διχνω δεν ειναι τραπεζι αλλα καρεκλα και μ λεει καρεκλα ειναι ενω της εδιχνα το τραπεζι!! ολα τα αρνειτε δεν σκευτετε κανεναν το μονο που θελει ειναι να φερει τον πρωιν της πησω και της λεω αμα δεν νοιαζεσε για τους γυρο σου νοιασου για την μανα σου που εχει πεση κατω και κλαιει αλλα αυτη τιποτα καθοτανε και κατι εκανε στο κινητο μετα την πιεσα πολυ να δω αν θα μου πει οτι τουλαχιστον εγω φταιω να το παραδεχθει αλλα τιποτα πειρε ενα μαχερι και ειπε οτι θα αφτοκτονισει δεν ξερω τι αλλο να κανω πραγματικα στεναχωριεμε για την οικογενια μου στεναχωριεμε και για την πρωην μου που επαθε ολα αυτα και πιγενει πλεον σε γιατρο!! Σας παρακαλω τα φωτα σας σκευτικα να την παω σε καποιο γιατρο ψυχολογο-ψυχιατρο αλλα δεν θελει , με μια κουβεντα που εκανα με εναν φιλο γιατρο μου ειπε ο ψυχολογος δεν μπωρει να κανει κατι γιατι ειναι βιαιη επιδει εχει βαρεσει την μητερα μου σε εναν τσακομο και τον πατερα μου και τους εβριζε και τους βαραγε και σε μενα το εχει κανει αλλα δεν με πολυ απασχολη αν το εκανε σε εμενα γινετε να παει σε ψυχιατριο χωρις την θεληση της ?? αυτα και ευχαριστω εκ τον προτέρων