Λοιπόν από τα Χριστούγεννα έχει που πάω σε έναν διαιτολόγο πολύ καλό και έχω αρχίσει δίαιτα. Έχασα 10 κιλά και από 84 ζυγίζω τώρα 74 κιλά. Το θέμα είναι ότι τις τελευταίες 2 βδομάδες έχω κολλήσει στα 74 κιλά και δεν κατεβαίνω γιατί τρώω. Θέλω πολύ να φτάσω τα 54 κιλά αλλά δεν καταλαβαίνω τι με έπιασε τώρα τελευταία και το έχω ρίξει στο φαγί. Συγκεκριμένα ενώ σήμερα έκανα την δίαιτά μου κανονικά το βράδυ με έπιασε μια λιγούρα και έφαγα τα εξής: 1 ψάρι, 5 μπουκιές μακαρόνια. 2 κουταλάκια Μερέντα. λίγο κασέρι με ψωμί, ψωμί και ελιά.... Αν είναι δυνατόν γιατί χαλάω την δίαιτά μου .... Δεν θέλω να σταματήσω να χάνω κιλά! Ήδη αισθάνθηκα πολύ ωραία που έχασα 10 κιλά. Αυτήν την βδομάδα βγήκαμε και έξω για φαγί και δεν αντιστάθηκα ούτε εγώ με αποτέλεσμα να μην κατεβεί καθόλου η ζυγαριά! Τι θα πω στον διαιτολόγο μου; Ντρέπομαι πολύ! Θα μου πει εσύ πληρώνεις για να χάσεις 25 ευρώ στις 15 μέρες και δεν κάνεις τίποτα είσαι άξια χλευασμού. Επίσης οι γονείς μου αρχίσανε να μου φωνάζουνε που δεν χάνω κιλά πλέον και εγώ δεν αισθάνομαι καθόλου καλά με τον εαυτό μου.