καλησπερα.θελω να γραψω για κατι που με απασχολει τον τελευταιο καιρο.πριν ενα μηνα γνωρισα στο γυμναστηριο μια κοπελα 6 χρονια μικροτερη μου(34-28).για να ειμαι ακριβης ηρθε η ιδια και μου μιλησε.αφου μιλουσαμε καποιο διαστημα μονιο στο γυμναστηριο της προτεινα να βγουμε.οντως δεχτηκε.ακολουθησαν αλλα δυο ραντεβου και στο τριτο(δειπνο σε καλο εστιατοριο)αρχισε να μου λεει διαφορα(οτι ειμαι πολυ ωραιο αγορι,ερχοταν στο γυμναστηριο για να με δει και τωρα δε χρειαζεται γιατι θα με βλεπει εξω κ.α.)και γενικα ολο αυτο το διαστημα που μιλουσαμε στο γυμναστηριο αλλα και μεσω τηλ. και μνμ φαινοταν οτι θελει.στο τριτο ραντεβου αφου ειπωθηκαν ολα αυτα κι επεσαν τα πρωτα χαδια την πηγα σπιτι της οπου επεσαν τα πρωτα φιλια(γι'αλλους αργησα γι'αλλους το εκανα νωρις).αφου μιλησαμε τις επομενες δυο μερες ερχεται η Δευετρα βραδυ οπου εκανα την ανοησια του αιωνα.της εστειλα μνμ οτι την αγαπω.μου απαντα οτι δε γνωριζομαστε καλα, δε με ξερει καθολου, δεν ειπωθηκε κατι για μεταξυ μας και οτι ειμαστε σε φαση γνωριμιας ακομα.επισης μου ειπε σορυ αλλα τωρα θα παει λιγο αργα.απο τοτε(δευτερα βραδυ)εχουμε μιλησει αλλες δυο φορες.η αληθεια ειναι οτι δε φανηκε παρεξηγημενη αλλα λιγο ψυχρη.ευχαριστω για την υπομονη σας.