hello παιδια..γραφω ανα καιρους γενικως βασανιζομαι αρκετα μονη μου και το θεμα ειναι οτι δν θελω να φορτωνω τους φιλους μου με κατι π οσο και να συζητηθει απλα ανακυκλωνεται και κουραζει(εκτος του οτι κοιτανε να σε καθοδηγουν να κανεις πραγματα π σε κανουν να νιωθεις καλα προσωρινα γιατι εισαι φιλος και δε θελουν να σε βλεπουν ν παιδευεσαι) . προσφατως ειχα ενα τσακωμο με το αγορι μου εβλεπε οτι δεν παει καλα το πραγμα απο μερια μου ( εχουμε θεματα και γω καθομαι και σκαω μονιμως ενω οπως λεει αφου ειμαστε καλα μεταξυ μας δε θα πρεπε ). τελος παντων πηρε μια βιαστικη παρ ολα αυτα οριστικη αποφαση ν χωρισουμε και ο λογος ημουν εγω για να ηρεμησω κ ν σταματησω να σκαω . δν ηταν κοινη αποφαση οποτε αφου ρωτησα κ ξαναρωτησα αν ηταν σιγουρος το δεχτηκα . ειναι κατι π το ειχα στο μυαλο μου να πω την αληθεια γιατι ξερω οτι εν τελει αυτο π εχουμε δν προκειται να παει πουθενα .
μ εστελνε ομως γιατι ηξερε ποσο σημαντικη ειμαι γ αυτον κ παρολο π ηθελε το καλο μου με ηθελε στη ζωη του . το θεμα ειναι οτι μπορουσα να μη το συνεχισω αλλα μου ζητησε αλλη μια ευκαιρια κ γω του την εδωσα γιατι και εγω τον θελω. νιωθω ομως οτι ολο αυτο ειναι μια παραταση και αν δν προκειται να παει πουθενα κ εχω ηδη αφησει τον εαυτο μου να δεθει μαζι του 2 χρονια τωρα ισως θα πρεπε να κρατηθω να περασω τωρα τον χωρισμο και ολα αυτα που συνεπαγεται οταν αγαπας καποιον ..τον αγαπαω ναι αλλα το σκηνικο εγινε πολυ γρηγορα δν ειχα χρονο να το σκεφτω και τα συναισθηματα με φεραν πισω μαζι του ..το χω μετανιωσει κ γ μενα κ γ τον ιδιο πολλες φορες νιωθω οτι τον καθυστερω απο το να προχωρησει τη ζωη του αφου εμεις δν εχουμε μελλον αν και ο ιδιος το βλεπει διαφορετικα ισως ζει για το τωρα και προσπαθει να εχει οσο πιο πλ χρονο μπορει μαζι μου αλλα εγω δν λειτουργω ετσι. δν ειμαστε καν στις αρχες εχουμε περασει αρκετα και ασυναισθητα κοιταω το μελλον τι θα κανουμε η ολα αυτα π δεν μπορουμε τελικα να κανουμε ...και δε θελω να τον πληγωσω...προς το παρον συμπεριφερομαι σα να μη συμβαινει κατι αλλα ειναι τοσο φρεσκο αυτο π εγινε και ..χαιρομαι π ειμαστε μαζι αλλα....τι κανουμε τωρα