Προβλήματα με την πρώην δουλειά μου.
Με χρωστάει 90 ευρώ η πρώην εργοδότριά μου, την παίρνω τηλέφωνο λοιπόν την Δευτέρα και της λέω να μου τα δώσει μου λέει ότι θα με πάρει τηλέφωνο μέσα στην βδομάδα και περιμένω εγώ. Τελικά δεν με παίρνει τηλέφωνο και της στέλνω σήμερα μήνυμα στο κινητό να μου τα δώσει και με παίρνει στο καπάκι τηλέφωνο για να μου πει ότι δεν ήμουνα καλή στην δουλειά μου και κάτι ξέρουνε αυτοί που το λένε γιατί είναι πολλοί και το λένε όλοι και οι 5 αδελφές του ασθενή δηλαδή και ότι έριξα κάτω την αναρρόφηση και την χάλασα και όχι μόνο δεν θα μου δώσει τα λεφτά αλλά θα πληρώσω και από πάνω. Εγώ έμεινα με το στόμα ανοιχτό και δεν ήξερα τι να της απαντήσω. Όσο ήμουνα εκεί η αναρρόφηση λειτουργούσε μια χαρά και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Παίρνω τηλέφωνο μια κοπέλα που δουλεύει εκεί και την ρωτάω αν δουλεύει η αναρρόφηση και μου λέει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα και ότι δεν άκουσε τίποτα σχετικό. Νευριάζουμε εμείς όλοι στο σπίτι και την παίρνει ο μπαμπάς μου τηλέφωνο μέσα στα νεύρα και της λέει ότι αν δεν μου δώσει τα λεφτά μέχρι την Τρίτη θα πάμε στο ΙΚΑ και θα την καταγγείλουμε ότι δουλεύουνε εκεί 3 κορίτσια μαύρα. Της έστειλα εγώ μήνυμα και της έγραψα ότι εσείς χρωστάτε της Μιχαλούς αν είναι δυνατόν εσείς να ξέρετε αν εγώ ήμουνα καλή στην δουλειά μου ή όχι. Γιατί μου φέρονται έτσι; Επειδή είμαι χαμηλών τόνων και όλοι με πατάνε?