Εμεις κ ο εθισμενος κολλητος μας
Καλησπερα σας κ παλι,Μετα απο καιρο καταφευγω κ παλι στο φορουμ,Οπως γνωριζουν ισως ορισμενοι απο εσας χωρισα μετα απο 6 χρονια σχεσης κ ημουν πραγματικα χαλια ακομα δεν ειμαι πληρως καλα,Επειτα απο το περιστατικο με καλεσε μια κολλητη μου να παμε σε αλλη πολη κ να μεινουμε καποιους μηνες σε ενα σπιτι που εχει εκει πηγαμε οντως κ καθησαμε ενα διαστημα εκει βγαιναμε κ καναμε οτι μπορουσαμε,εκει μου γνωρισε ενα κολλητο της τον Γ κ γιναμε κολλητη παρεα δεθηκαμε παρα πολυ σαν παρεα σε συντομο διαστημα κ ημασταν διαρκως εκει βγαιναμε κ μεναμε ορισμενες φορες κ σπιτι του Γ,ο Γ ηταν τρομερα περιποιητικος μαζι μας κ ολα καλα,Μετα απο λιγο καιρο η κολλητη μου μου εμπιστευτηκε οτι ο Γ ειναι χρηστης ουσιων συγκεκριμενα καπνιζει φουντα κ κανει κ κρακ ενω παλαιοτερα εκανε κ κοκαινη,Επισης ειναι εθισμενος στο αλκοολ κ φανατικος καπνιστης,Συνεχισαμε να κανουμε παρεα μαζι του ενω η συμπεριφορα του ηταν ποτε πολυ περιποιητικη απεναντι μας κ ποτε λιγο περιεργη οταν επινε με αποτελεσμα να δημιουργηθουν ορισμενες σκηνες που τις αντιμετωπισαμε με μαλακο τροπο,Στο μεταξυ ο Γ προσελαβε κ την κολλητη μου σε μια δουλεια που εχει ομως σε συντομο διαστημα διαπιστωσαμε οτι κυριολεκτικα δεν εχει καθολου λεφτα κ αδυνατει να την πληρωνει ακομα κ η οικογενεια του αδιαφορει για αυτον,Μετα απο την παροδο καποιων μηνων μου προεκυψαν σοβαρες εκκρεμοτητες στην πολη μου κ επρεπε να επιστρεφω οπωσδηποτε κ η κολλητη μου διαπιστωσε οτι δεν τα βγαζει περα οικονομικα βγαλαμε εισητηριο κ επιστρεψαμε μαζι,Επειτα απο ορισμενες μερες η κολλητη μου ειπε στον Γ οτι δεν μπορει να συνεχισει με την δουλεια εκεινος εγινε θηριο κ αρχισε να κατηγορει κ τις δυο μας κ τωρα δεν θελει ουτε να μιλαμε,Ειμαι πολυ στενοχωρημενη αυτος ο ανθρωπος ειναι πολυ σημαντικος για μας κ δεν γνωριζω τι να κανουμε θελουμε να τον βοηθησουμε ομως τα πραγματα ειναι σκουρα γνωριζουμε οτι ειναι παρα πολυ αρρωστος κ κανονικα επρεπε να κλειστει καπου για απεξαρτηση,ποια η γνωμη σας?Ευχαριστουμε εκ των προτερων