καταθλιψη , στεναχωρια η δυσαρεσκεια ..
Εχω την εντυπωση , οτι επειδη η καταθλιψη ειναι της μοδός , πολλοι βαφτιζουμε τις αντιξοοτητες της ζωης , τις στεναχωριες , την δυσαρεσκεια μας και αλλα συναφη δυσαρεστα συναισθηματα , κατθλιψη ......η καταθλιψη ομως , ειναι μια ασθενεια με συγκεκριμενη συμπτωματολογια , και νομιζω οτι αν ρωτησεις εναν καταθλιπτικο , γιατι εχει καταθλιψη , η τι του φταει , θα σου απαντησει , ' δεν ξερω ' , εγω τουλαχιστον δεν ξερω , και ουτε μου φταει τιποτα πλεον , ουτε μου λειπει και κατι ιδιαιτερο ................ δεν εχω οτι θαθελα στην ζωη μου , μια συντροφο ας πουμε , αλλα κατα ταλλα , δεν εχω παραπονο απο κατι , δεν μου λειπει κατι ..............ξερω την γενεσιουργο ιτρια της δικης μου κτθλψης , δεν υπαρχει πλεον , αλλα η ασθενεια ' καταθλιψη ' εχει αοκτησει δικη της υποσταση , εχει αυτονομηθει , και πιστευω , οτι εχω βολευτει σε αυτην την κατασταση , ευπροσαρμοστος γαρ , και δεν ειμαι ιδιαιτερα δυσαρεστημενος , πραμα κακο , διοτι δεν προσπαθω αρκετα να συνελθω , ιδιαις δυναμεις , προσπαθω , αλλα χαλαρα , δεν αγχονωμαι .............