Originally Posted by
rea
μετα απο 7 χρονια εγκλεισμου και απομόνωσης ..νομιζω οτι ειναι ωρα το πουλακι να προσπαθησει να πεταξει απο την φωλιτσα του.
μεσα στην φωλίτσα μου αυτη ειναι και το φορουμ. Καλως - κακως οι απομωνομενοι ανθρωποι ειμαστε θαμωνες εδω μεσα και εχει γινει συνηθεια για εμας και το παρεακι μας..ειναι μερος της καθημερινοτητας μας.
τους τελευταιους μηνες τα εζησα ολα εδω μεσα ..και θελω να σας ευχαριστησω απο τα βαθη της ψυχης μου για αυτο.
ο μονος λογος που θα ζητησω διαγραφη ειναι για να μην ειναι ευκολη η προσβαση μου στο φορουμ, αν λυγισω. ελπιζω να βρω την δυναμη να τα καταφερω ....αλλιως φυσικα και θα ξαναγυρισω εδω και θα αναζητησω για αλλη μια φορα την στηριξη σας και την φιλια σας που τοσο γενναιοδωρα με τιμησατε με αυτην ολους αυτους τους μηνες. οπως και να χει αξιζει να προσπαθησω να το τολμησω και οτι γινει...και λυπάμαι που δεν εχω την δυναμη να το κανω χωρις να με αυτοπειθαρχησω με διαγραφη.
αισθανομαι φοβισμενη -συγκινημενη και ενθουσιασμενη με την αποφαση μου...
ευχομαι ολοψυχα σε ολους σας γρηγορη αναρρωση...γιατι ο κοσμος εκει εξω χρειαζεται πλασματα σαν και εσας με ανθρωπια και ευαισθησια. εθιστικα απο εσας και θα μου λειψετε απεριοριστα γλυκες μου μουριτσες!!