ΧΩΡΙΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ - ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΘΛΗΨΗ
Γεια σας, ονομάζομαι Α και ειμαι 22 ετών. Είχα σχέση με μια κοπέλα, την Ε(22 ετων), τα τελευταία 5 χρόνια. Όταν άρχισε η σχέση μας, βασικα μετά απο ένα διάστημα 4 μηνών και κατα την διάρκεια των παννελαδικών, η Ε άρχησε να δείχνει σημάδια κατάθλιψης, ο γιάτρος της την διέγνωσε με μανιοκατάθλιψη, είμασται και οι 2 πολυ μικροί αλλα προσπάθησα και εγώ να την στηρίξω όσο μπορούσα, στην συνέχεια καταφέραμε να περάσουμε στο πανεπιστημιο και οι 2 αλλά σε διαφορετικές πόλεις. Περάσαμε πολυ δύσκολες στιγμες αλλα πάντα είμασταν μαζί. Χωρίσαμε κατά την διαρκεια του 3 έτους για ένα χρονο, με άσχημο χωρισμό, αλλα μετά με προσέγγισε η Ε και τα ξαναβρήκαμε. Περάσαμε αλλον ένα χρόνο μαζι που ξανά είχαμε δυσκολίες αλλα έκανα πίσω στα ξεσπάσματα που είχε και προσπαθούσα να την στηρίξω όσο μπορώ. Τον τελευταίο εξάμηνο πέρναγε πραγματικά την καλητερη της περίοδο, είχε βρεί τον ρυθμό της τα πήγαινε εξέσια με την σχολή, είχε κάνει παρέες και γενικότερα ζούσε, και μαζί είμαστα καλήτερα από ποτέ, είχαμε καμια μικρά ξεσπάσματα αλλα τα ξεπερνούσαμε. Πριν 3 μέρες μου είπε πως θέλει να χωρίσουμε γιατί δεν με θέλει πια και οτί δεν με αγαπάει πια, βασικά οτι με αγαπάει σαν άνθρωπο όπως τους συμαθητες της. Πριν 1 μήνα είχαμε χωρίσει ξανά γιατι μου έλεγε οτι δεν με εμπιστευότανε, ήταν βέβαια πολυ φορτισμένη γιατι είχε παράδωσεις εργασίων και δεν της εβγαιναν οπότε είχε πολλα νευρα γενικά και επειδή με θεορούσε τον πλεον κοντινο ανθρωπο αισθανότανε πάντα πολύ άνετα, και τα συζητάγαμε όλα αλλά πολλές φορές αυτο οδηγούσε στο να ξεσπάει πολλες φορεσ τα παντα σε μένα, οταν ηρεμούσε το καταλάβενε και παντα μου το έλεγε μετα.και τα βρίσκαμε μετά. Γενικά χωρίσαμε αρκετες φορες και πάντα επέστρεφε. Πριν από ένα μηνα μου είπε οτι δεν μπορει να ζήσει χωρίς εμένα και οτι με λατρέυει.Μετά όμως από ένα μήνα μου είπε οτι δεν με αγάπαει πια και οτι δεν με θέλει πια και οτι δεν αισθάνεται τίποτα. Την αγαπάω και την θέλω ακόμα αλλα ξέρω ότι αν ισχύει κάτι τέτοιο δεν θα το κυνηγησω και θα συνεχύσω την ζωή μου. Εξάλου φοβάμαι οτι μπορεί να την κρατάω πίσω, να με βλέπει σαν έναν σύνδεσμο με όλα τα δυσκολα που πέρασε, βασικά περάσαμε μαζι. Και άλλη μια σκέψη μου είναι οτι επειδή είμαστε μικροί και 5 χρόνια είναι πολυ μεγάλο διάστημα, ίσως είναι ο καιρος για κάτι καινουργιο, ειδηκα για αυτη γιατι με όλα αυτά που πέρασε δεν έζησε ποτέ την ζωη της ή ακόμα να θέλει να δει οτι μπορεί και μόνη της χώρις να έχει την βοηθεια μου. Βέβαια τις τελευταιες μέρες πριν χωρίσουμε δεν έπερνε τα φάρμακα της.(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ). Η αλήθεια είναι οτι με θεωρούσε δεδομένο, και φταίω και εγω για αυτό γιατι λογο τις μεγάλης ανασφάλειας της προσπαθούσα να κερδίσω την εμπιστοσύνη της με υπερπροσπάθεια, αλλα ποτέ δεν τις έγινα κολλιτσιδα! Θα ήθελα να τα ξαναβρώ μαζι της αλλα επειδή το πρωτο που θέλω είναι το καλο τις αισθάνομαι αρκετά αμήχανα γιατι δεν είμαι σίγουρος αν η απόφαση της αυτή ειναι τελεσικη και πραγματική, γιατί μου είπε οτι γενικά ήταν μπερδεμένη. Εγώ προσπαθώ να προσέξω τον εαυτό μου και είμαι αρκετά καλά αλλα καμιά φορα που τα σκευτομαι και καταλαβένω οτι μου λείπει και αναπολώ στιγμές μου έρχεται να κλάψω. Αυτη ήταν αρκετά ψυχρή, τουλάχιστον έτσι πιστεύω, για μια τέτοια απόφαση που φαντάζομαι ακόμα και αν όντως δεν με θέλει, δεν θα είναι και πιο εύκολη. Αποφάσησα και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να αξιοιησω τον χρονο αυτο προσέχοντας τον εαυτο μου, και παράλληλα πιστευω οτι είναι καλήτερα να αφήσω τον χρόνο να περάσει και να ξεδιαλύνει τα πράγματα. Θα ήθελα όμως μια γνώμη για το τι πιστεύετε εσεις και αν βλέπετε κάποια πιθανότητα να ξαναείμαστε μαζι με την Ε.
Υ.Γ είναι μια κοπέλα που θα ήθελα να είχα γνωρίσει σε μερικά χρόνια από τωρα