Originally Posted by
lms12
Καλησπέρα παιδια...είμαι 20 ετων φοιτητης σε μια επαρχιακη πολη. Το πρόβλημα μου είναι αυτό που ανεφερεται και στον τιτλο...εχω την συναισθηματικη αναγκη να βρω κοπελα, αλλα τοσα χρονια δυστυχως δεν εχω καταφερει τιποτα....Μια φορα μονο στα 18 μου τα ειχα ζητησει από μια κοπελα που ητανε φιλη μου να τα φτιαξουμε, δεχτηκε αυτή αλλα εγω κωλωνα και περασε 1 βδομαδα χωρις να κανω καν κινηση να την φιλησω και τελικα με χωρισε λεγοντας πως είμαι πολύ καλο παιδι και ότι με θελει φιλο της..δυστυχως οσο αστειο και να σας φαινεται αυτό το συμβαν, για εμενα αποτελει τραυματικη εμπειρια και ισως και να ηταν ένα life change γεγονος για μενα, καθως από τοτε μεχρι και σημερα όταν μου αρεσει μια κοπελα, είμαι καπως διστακτικος γιατι φοβάμαι μην συμβει ότι και στο παρελθον...δυστυχως δεν εχω φιλησει ποτε κοπελα, και μονο που το σκέφτομαι σκαλωνω πολύ στο να κανω κινηση καθως νιωθω ότι αμα παω να φιλησω μια κοπελα θα καταλαβει ότι είμαι τελειως απειρος και ειτε θα ξενερωσει/γελασει/χαλαστεί...από αποψη κοινωνικότητας είμαι σε αρκετα καλο επιπεδο και από εξωτερικη εμφανιση είμαι αρκετα καλα..μεγαλοδειχνω κιολας επειδή εχω μουσι , αλλα αυτό είναι περιττη πληροφορια μαλλον ....αυτά εν ολιγοις παιδια....ολο αυτό μου εχει δημιουργησει πολύ ασχημα πραγματα, γιατι είμαι από την φυση μου συναισθηματικος ανθρωπος και την εχω βιολογικα την αναγκη για αποδοχή από αλλους ανθρώπους...βλεπω πολλους γνωστους μου και γνωστες μου να εχουν προχωρησει τις ζωες τους..οπως και η κοπελα προηγουμένως που σας ανεφερα, τα εχει 1 χρονο με ένα παιδι εμαθα τις προαλλες και εχει προχωρησει κανονικα από ότι εμαθα....όλα αυτά συνδυασμένα με πληγωνουν αφορητα...ισως η αιτια να είναι αυτό που σας ανεφερα προηγουμένως που μου ετυχε στα 17 μου...αλλα και παλι δεν ξερω....εχω αναγκη από μερικα λογια παντως...αν μπορειτε βοηθειστε,,,ευχαριστω εκ τον προτερων!!