Originally Posted by
anxious4ever
μετα απο 3 βδομαδες χρησης ρεμερον.θα ελεγα οτι δεν εχω παρει καλυτερο αντικαταθλιπτικο..εχω αγγιξει το ζεν...ειμαι ηρεμη..ισορροπημενη κ με νορμαλ διαθεση..τα προβληματα μου τα λυνω ευκολα κ με ψυχραιμια..παρατηρησα ομως οπως κ το περιμενα καπως λογω του οτι πολλοι γραφουν σε διαφορα φορουμς, οτι αυξηθηκε το βαρος μου κατα 4 κιλα..ομως ειχα χασει αυτα τα 4 κιλα οταν ημουν χαλια...με στρες, πηρα τον γιατρο κ μου ειπε οτι πρεπει να δωσω στο φαρμακο χρονο, οπως αλλες 2-3 βδομαδες κ αν δουμε οτι παιρνω κ αλλα θα μου το κοψει καθως εχω απειρες επιλογες κ καλες εξισου επιλογες..ομως μου επισημανε οτι σε οσους το εχει δωσει παιρνουν κ μονο στην αρχη γυρω στα 4 κιλα κ οχι παραπανω..αν δω ομως οτι παχαινω παραπανω τοτε το αλλαζουμε.
εγω τρεφομαι υγιεινα κ κανω διατροφη χωρις λιπαρα..καθως κ ασκηση..θα ηθελα να ρωτησω τελικα οντως ισχυει οτι παιρνεις μεχρι 4 κιλα?εννοειται χωρις να τρως junk food κ βλακειες..μιλαω για μια ισορροπημενη διατροφη..αν καποιος εχει παρατηρησει οτι πηρε πανω απο 4 κιλα ενω ετρωγε ισορροπημενα.ευχαριστω.