Originally Posted by
lemonia28
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, και μόνο που ασχολείστε με το πρόβλημά μου με κάνετε να νιώθω καλύτερα!
Πράγματι μιλάω με κάποιους ψυχολογικούς όρους γιατί έχω ήδη αρχίσει να ζητάω λύσεις από ψυχολόγο, όπως και από τηλεφωνικές γραμμές προβλέψεων.
Η αλήθεια είναι πως δεν είναι βίαιος ούτε ζητάει κάτι με το ζόρι. Χρησιμοποιεί εναν ερωτικό και παθιασμένο τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει, που δεν μπορώ να το αρνηθώ ακόμα κι αν δεν υπάρχει όρεξη ή δεν είναι κατάλληλη στιγμή. Όλο του το είναι έχει φτιαχτεί γύρω από αυτή την άρρωστη λαγνεία. 'Ηθελα να ήξερα, ποιος άντρας φοράει λεοπαρδαλέ εσώρουχα;;; Ή όταν μιλάω στο τηλέφωνο και μου έρχεται ένα δεύτερο μικρόφωνο (με το συμπάθειο, συγνώμη!!!!) στα καλά καθούμενα και πρέπει να βρω δικαιολογία να κλείσω.
Από την αρχή ήταν έτσι αλλά πίστευα ότι όλο αυτό θα εκτονωθεί κάποια στιγμή, αντιθέτως όμως ενισχύεται όσο περνά ο καιρός. Για να καταλάβετε, έχω μισή ντουλάπα με διάφορες στολές κι ότι άλλο φανταστείτε και εξακολουθεί να φέρνει τέτοια πράγματα στην πρώτη ευκαιρία (επαίτιος, γιορτές, βαλεντίνος, συνέχεια!). Έχω αρχίσει να σκέφτομαι τη λύση της φίλης μου που ανέφερα πριν, για να μπορώ ελέγχω τις ορμές του. Δεν έχουμε open σχέση ούτε θέλω κάτι τέτοιο μιας και όπως ξεκαθάρισα θέλω να κάνω παιδιά μαζί του, και μέχρι τώρα δεν πιστεύω ότι έχει κάνει κάτι έξω από εμάς αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρη αν θα είμαι αρκετή κάθε επόμενη φορά που θα είμαι στον κύκλο μου ή στις κακές μου. Η μόνη του "έξτρα" δραστηριότητα από εμάς είναι κάποια SPA-masage που επισκέπτεται μια φορά τη βδομάδα συνήθως, όταν έχει δουλειές στο κέντρο σχετικές με δημόσιο και τέτοια, οπότε χαλαρώνει λίγο εκεί μετά.
Συγνώμη αν είμαι πολύ περιγραφική, αλλά δεν έχω άλλη επιλογή για να εξηγήσω τι συμβαίνει με τη σχέση μου.