Συμπληρώματα διατροφής που βοηθάνε
Δεν είμαι ούτε γιατρός ούτε ψυχολόγος ούτε τίποτα είμαι ασθενής με μεγάλη εμπειρία έχω ψυχολογικά από δεκαπέντε χρονών φάρμακα πήρα στα είκοσι πέντε τώρα είμαι τριάντα πέντε ξεκινάω γυμναστική νούμερο ένα άμα δε κινείσαι η δε θα έχεις κανένα πρόβλημα η δε θα γιατρεύεσαι με τίποτα κάνω βόλτες δηλαδή περπατάω τρία τέταρτα πίνω ένα καφεδάκι και ξανά τρία τέταρτα πίσω χαλαρό περπάτημα ούτε σβέλτο ούτε τίποτα καφέ εσπρεσσο δεν σηκώνω κουβέντα το πίνεις και ξυπνάς από συμπληρώματα διατροφής από τα φαρμακεία ωμεγα τρια ξεθολώνει το μυαλό το άλλο που μ άρεσε είναι το κολάγονο το παίρνει όλη η Ελλάδα τσάγια χαμομήλι και λεβάντα πίνω εγώ για ηρεμία αλλά είναι κι άλλα έχει βαλσαμοχορτο λουιζα πράσινο τσάι τα πάντα στο σαιτ του εξωτερικού schizofreneia. Com έχει ένα κάρο συμπληρώματα που βοηθάνε τον εγκέφαλο με έρευνες κλπ για γυμνάστηκα εγώ βρήκα ένα γιλέκο που το φοράν οι αθλητές και ανεβάζει επιδόσεις αντί να παίρνω πρωτεΐνες κλπ fir tex λέγεται και από όσο ξέρω μόνο εγώ το δοκίμασα γι αυτό δεν λέω πολλά για τα άλλα όλα όμως ψαχτείτε λίγο οι γιατροί δεν τα λένε αυτά εγώ τα δοκίμασα και είδα διαφορά με όλα είναι κι άλλα αλλά αυτά έκανα εγώ