Originally Posted by
melina20
Ειμαι ενα τιποτα.η χειροτερη ολων.πραγματικα νιωθω σαν να με μισω κ θελω να με κατστρεψω.απο που να πρωτοξεκινησω;ελπιδα καμια.παλιοτερα ισως ειχα τωρα ομως οχι.εφτασα 27 πια.ο,τι παλευα τοσα χρονια δεν με οδηγησε πουθενα και δεν εχω δυναμεις πια.ολα μου φαινονται αδεια κενα χωρις κανενα απολυτως νοημα.στηριγματα πουθεενα.μια μανα εχω μονο η οποια υποφερει κ αυτη απο καταθλιψη,εναν αδερφο με σχιζοφρενεια,εναν πατερα αλκοολικο και στην κοσμαρα του.κ γω εδω.στο απολυτο μηδεν.η ζωη προχωραει και εγω δεν μπορω να ακολουθησω.εμπλεξα μ εναν τοξικομανη πανω στη φαση που ειμαι γτ εδω που τα λεμε δεν νομιζω οτι αξιζω και κατι καλυτερο μεσα σ ολα αυτα.ποιος θα γυρισει να κοιταξει ενα αβουλο καταθλιπτικο ον;κανεις,μονο καποιος που μεσα στην μαστουρα του μισοκαμμενος δεν θα καταλαβαινει κ πολλα.ειμαι μια απολυτα κατεστραμμενη κ αν δεν εχω αποχαζεψει ακομα οφειλεται στο γεγονος οτι υπαρχει η μαμα μου που με συγκρατει λιγο.αλλιως θα ειχα αποχαυνωθει εντελως.αλλα ξερω οτι εκεινη δεν ειναι το μελλον μου δεν μπορει να με στηριζει γιατι εχει και κεινη τα δικα της.πηγα και σε γιατρο ο οποιος ενω του ελεγα τον πονο μου με ειρωνευτηκε αυταρεσκα μου ειπε οτι ειμαι αρρωση και να αρχισω αντικαταθλιπτικα.κ ερωτω τα αντικαταθλιπτικα θα μου αντικαταστησουν την ζωη που δεν εχω η τα χρονια που εχασα;η θα ειμαι ηρεμη κ νηφαλια μες την απραξια μου;θα τα βρω δηλαδη με τον χαπακωμενο μου εαυτο; τα χαπια θα μου φερουν πισω τα χρονια που εχασα;η θα μου αλλαξουν την αποψη που εχω για τον εαυτο μου;αφου πραγματικα νιωθω ανικανη ενα αβουλο τιποτα πως γινεται να αλλαξει αυτο;δεν μπορω