Καλησπερα σας ,ειμαι 27 χρόνων και παλεύω με εμμονές και ιδεοληψίες σχεδόν 20 χρονια .Απο μικρή ηλικία έκανα πολλούς νοητικους ψυχαναγκασμους για διαφορα θέματα και τα κωδικοποιουσα με λέξεις ..Έπρεπε μετα να τα λέω απο μεσα μου με τη σειρά που συνέβησαν .Οσο μεγάλωνα χειροτερευα δεν μιλούσα σε κανέναν και ένιωθα παραξενος και μοναδικός στον κοσμο με τετοια προβλήματα ...φοβόμουν οτι θ αυτοκτονήσω ,έκανα τελετουργικά πριν κοιμηθώ το βραδυ ,φοβόμουν το σκοτάδι ,πίστευα οτι ο Θεός θα με τιμωρήσει αν δεν κάνω το σταυρο μου όταν περνάω απο εκκλησίες και πολλα αλλα ...Μεχρι τα 18
κάπως ειχα τον έλεγχο .Μολις όμως ενηλικιώθηκα κι εφυγα για σπουδές ξεκίνησε ένα μαρτύριο .Δεν μπορούσα να προσαρμοστώ στο νέο περιβάλλον -επαρχία .Φοβομουν οτι δεν θα ξαναδώ ποτε τους δικούς μου και ξεκίνησα να εχω βλασφημες σκέψεις εικόνες με το Θεό και πολλα Αγια πρόσωπα ...Αυτο με τσάκισε σε σημείο να πάθω ψυχωτική κατάθλιψη και να νομίζω οτι πλησιαζει ο θάνατος μου.Για ένα μήνα σχεδόν δεν κοιμομουν πίστευα οτι ευθύνομαι για οτι κακό συμβαίνει στον κοσμο και νόμιζα οτι ολα τελείωναν όσο έσβηνα κι εγώ ...Συνήλθα ξαφνικά μετα απο ισχυρή φαρμακευτική αγωγή και ουσιαστικά επανήλθα μολις κατάφερα να ξανακοιμηθω.Για λιγο καιρό ήμουν καλα κι έτσι μπόρεσα να προχωρήσω με τις σπουδές μου .Αλλαξα γιατρους και μίλησα πλέον ανοιχτά για οτι περνούσα απο μικρός .Απο τα 21 μέχρι σημερα παλεύω με το φόβο του θανάτου τις βλασφημες σκέψεις και με την τάση να φοβάμαι σημάδια συμπτώσεις και να νομίζω οτι κάτι σημαίνουν .Ο φόβος θανάτου με εχει τσακίσει καθώς καθε μέρα πιστεύω οτι εχω προαίσθημα οτι θα πεθάνω στον υπνο μου .Σα να μην έφτανε αυτο απο τον προηγούμενο Δεκέμβριο μου ήρθε οτι θα πεθάνω φέτος το καλοκαίρι και οτι δε θα βγάλω το 2016 .Το νοιωθω με μια βεβαιότητα που με τρομάζει .Ολοι μου λένε οτι θα πρεπε πλέον να εχω καταλάβει οτι παίζει παιχνίδια τόσα χρονια το μυαλό μου αλλα εγώ συνεχίζω να αμφιβάλλω και να τυραννιεμαι .Συγνωμη αν σας κούρασα κι ελπίζω να τα καταφέρουμε όλοι να ξεπεράσουμε την ιδεοψυναγκαστικη .Περιμενω τις απαντήσεις σας !!!Να στε καλα