Δεν ξέρω ποια είμαι, μερικές φορές εύχομαι να μου έλεγε κάποιος «είσαι αυτό» και να το πίστευα και όλα θα ήταν καλά. Ο εαυτός μου μου φαίνεται ξένος. Σκέφτομαι συχνά πώς θα ήταν να ήμουν κάποιος άλλος και πιστεύω πως τότε θα ήμουν καλά. Όταν συναναστρέφομαι ανθρώπους νιώθω ότι τους καταλαβαίνω περισσότερο από ότι καταλαβαίνω τον εαυτό μου. Θέλω να κάνω αυτό που βγαίνει αυθόρμητα από μέσα μου, να είμαι αληθινή, και νιώθω πως κάτι με καταπιέζει, κάτι με εμποδίζει να βγάλω τον πραγματικό μου εαυτό. Με τρομάζει η ιδέα ότι είμαι ένα ξεχωριστό ον που δεν υπάρχει όμοιο του και που κανείς δεν μπορεί να το καταλάβει πλήρως. Με τρομάζει το γεγονός ότι δεν μπορώ να ξέρω ποια είμαι. Με τρομάζει ο ίδιος μου ο εαυτός. Θέλω κάποιον να με καταλάβει, θέλω να επικοινωνήσω αληθινά, θέλω να ηρεμήσω. Νιώθω πως όλο αυτό υπήρχε από τότε που γεννήθηκα και ξαφνικά τώρα βγήκε στην επιφάνεια γιατί δεν αντέχω άλλο. Είναι σαν η ζωή μου να κυλά μηχανικά και εγώ να μην έχω βούληση και να την παρακολουθώ απλώς. Μερικές φορές παρατηρώ τον εαυτό μου όπως θα με παρατηρούσε κάποιος άλλος, λες και τον βλέπω από την σκοπιά κάποιου άλλου.