Χωρισμός απο την παράλληλη σχέση μου - ΑΔΙΕΞΟΔΟ
Καλησπέρα σε όλους σας,
Θα ήθελα κάπου να μιλήσω γιατί τον τελευταίο καιρό κοντεύω να τρελαθώ.
Έχω μια σχέση 5 χρόνια με κάποιον που αγαπώ πολύ. Ποτε μας δεν μαλωσαμε, ποτέ δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα. Μόνο την απόσταση. Τον έβλεπα μια φορά την εβδομάδα. Όμως έχουμε πολλες γλυκες στιγμές που μας ενώνουν. Αρραβωνιασμένοι. Πριν 1 χρόνο περίπου γνώρισα ένα παιδι απο την δουλειά μου που με προσέγγισε και για πρώτη φορά στη ζωή μου είπα απλά να βγώ με κάποιον. Τίποτα παραπάνω. Μου άρεσε απο την πρώτη στιγμή. Μετά το πρώτο ραντεβού ήρθε το δεύτερο. Ένιωθα πως αυτό δε συνέβαινε σε εμένα. Σαν απλά να παρακολουθούσα ότι επρόκειτο να συμβεί. Μου άρεσε ο τρόπος που με κοίταζε, που μου μιλούσε με είχε γοητεύσει πολύ.
Στην αρχή με τον δεύτερο περνούσα υπέροχα. Δεν είχε αντιληθφει τίποτα ο σύντροφος μου, όπως και κανείς άλλος. Ήμασταν απλά οι δυο μας. Μετά απο μια βλακεία μου ο συντροφος μου υποψιάστηκε κατι, σχεδον το κατάλαβε. Περάσαμε μεγάλη κρίση με αυτόν να θέλει να με χωρίσει και εμένα να τον βγάζω τρελο. Δεν παραδέχτηκα τίποτα, θα τον έχανα. Οπότε συνεχίσαμε, αρκετά υποψιασμένος αυτός όμως. Η σχέση μου με τον δεύτερο προχωρούσε. Μου έδινε τόσο ενδιαφέρον στη ζωή μου, τον ερωτεύτηκα... Κοιμήθηκα μαζι του και ένιωσα πως δεν υπήρχε τίποτα άλλο.
Μόνο που η συμπεριφορά του σε κάποια θέματα ήταν πολύ πολυ παιδιάστικη - κακή στους τσακωμούς μας. Μετά απο λίγους μήνες άρχισε να δείχνει πολύ πολύ ζήλεια, και να με πιέζει καθημερινά. Να χωρίσω. Εγώ δεν μπορούσα να χωρίσω. Κάτι με κράταγε. Δεν ξέρω τι. Ήταν η αγάπη μου? ήταν τα χρόνια? Ο αρραβώνας? Η συνηθεια? Δεν ήθελα να τον πληγώσω. Αθελα μου, για να πάρω παράταση χρόνου, τροφοδοτούσα τον δεύτερο με ελπίδες που δεν στέκονταν πουθενα. Μέχρι που οι τσακωμοί μας με τον δεύτερο έγιναν τόσο έντονοι που μου είπε να μην του ξαναμιλήσω ποτέ. Σαν να μην τον γνώρισα ποτέ. Δε θέλει να με ξέρει. Βέβαια μετά πάλι με έπαιρνε τηλ. Κάποιες φορές με απειλούσε, κάποιες ηταν εξοργισμένος που δεν υπερασπίστηκα την αγαπη μας. Εξαφανιστηκα. Δεν άντεχα άλλο την διπλή ζωη. Δεν άντεχα την συμπεριφορά του δευτερου να με κατηγορεί διαρκώς. Δεν επικοινωνήσαμε ξανα.
Όμως το θέμα μου είναι οι σκέψεις που κάνω. Κάθε βράδυ τον σκέφτομαι, σκέφτομαι όλες τις καλές στιγμές μας. Κλαίω, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Σκέφτομαι μήπως έκανα την λάθος επιλογή? Ομως υπηρχαν πράγματα που δεν άντεχα στο δεύτερο. Πράγματα που ανεξάρτητα απο τη σχέση μου δεν με άφηναν να μείνω μαζί του. Σκέφτομαι πως εγώ η ίδια υπονόμευσα τη σχέση μου και τωρα νιώθω ένα μεγάλο κενο. Βασανίζομαι σε όλες αυτες τις σκέψεις...
Ελπίζω να μην σας κούρασα. Θα ήθελα πολυ να ακούσω τις απόψεις σας και τις συμβουλές σας.
Ευχαριστω πολύ.