ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ FORUM
Παρακαλώ όπως απαντήσετε στο παρακάτω ερώτημα για το οποίο δεν γνωρίζετε (και δεν πρόκειται να γνωρίσετε) την διάγνωση του θεραπευομένου καθότι αφορά όλους τους θεραπευόμενους πλην αυτών οι οποίοι έχουν μόνιμη και συνεχή ανάγκη υποστήριξης με φάρμακα ή/και συνεδρίες.
"Κατά την τελευταία δεκαετία έχω επισκεφτεί τρεις διαφορετικούς ψυχολόγους / ψυχοθεραπευτές με τους οποίους και προσπάθησα να επιλύσω τα διάφορα προβλήματα μου. Παρότι μου γνωστοποίησαν ποιά είναι τα θέματα αυτά και με διαβεβαίωσαν ότι είναι θεραπεύσιμα και ο ίδιος εργάστηκα πάνω σε αυτά με μεγάλο ζήλο, η τρίτη και τελευταία προσπάθεια μου έληξε άδοξα τον τελευταίο χρόνο, οδηγώντας με στη συνειδητοποίηση-διαπίστωση ότι και στις προηγούμενες δύο συνεργασίες όσο και κατά τη τελευταία συνέβαινε το εξής:
Όταν ξεκινούσα να δουλεύω πάνω στα κυρίως θέματα μου, οι ψυχολόγοι άρχιζαν τα όσα αναφέρω στην ανάρτηση ΚΑΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ / ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ αποτρέποντας με από οποιαδήποτε πρόοδο και δίνοντας μου την εικόνα αντιμετώπισης ΜΟΝΟ ως πηγή εσόδων ενώ παράλληλα αδιαφορούσαν για μένα τον ίδιο.
Πείτε μου με ποιόν τρόπο θα εξασφαλίσω την μη-επανάληψη των παραπάνω, αν και εφόσον καταφέρω μελλοντικά να το βρω μέσα μου να ξαναεμπιστευτώ το συνάφι σας, να βρώ τα επιπλέον χρήματα που απαιτούνται προκειμένου για τις συνεδρίες, να ΞΑΝΑΞΕΒΡΑΚΩΘΩ και να ξαναπεράσω όλο την προαναφερθείσα ταλαιπωρία και 4η φορά, το οποίο δεν μπορεί να αποκλειστεί ως πιθανότητα καθότι καμία μέριμνα εκ' μέρους ούτε του κράτους, ούτε των συλλόγων ΣΕΨ και ΠΨΣ, ούτε του υπουργείου υγείας πάνω στο ζήτημα το οποίο θίγω, υπάρχει. Επιπλέον δε η στατιστική "τρία στα τρία" δεν εμπνέει εμπιστοσύνη όχι μόνο σε μένα αλλά σε κανέναν άλλο θεραπευόμενο και το γεγονός ότι οι τρεις προαναφερθέντες συνάδελφοι σας εφαρμόζουν ήδη αυτή την κοινή πρακτική ελέυθερα και ανεξέλεγκτα, δεν αποκλείει να μην την εφαρμόσει πάνω μου και ο τέταρτος."
M87