Γεια χαρα.....
Ειμαι 25 και εκανα χασις χρηση για πρωτη φορα πριν απο 8 χρονια περιπου.Το γουσταρα γιατι τις περισσοτερες φορες μου προκαλουσε γελιο,χαβαλε και εκανα πραγματα τα οποια δεν τα εκανα οταν ημουν νηφαλιος και γενικοτερα μου εφευγε καθε ιχνος ταμπου,αναστολλων και κομπλεξ,πιστευωντας οτι με το να 'την ακουσω' ημουν αυτοματα ο πραγματικος μου ευατος...Ενω καθε φορα που επινα μου προκαλουσε ευχαριστα συναισθηματα,αντιθετως δεν ημουν ποτε ο τυπος που ειχα ποσοτητα στο σπιτι μου,δεν ειχα τραβηχτει σε βερια κτλ και γενικοτερα ημουν τυπος που επινα με την παρεα και οχι μονος μου....Δεν μου ελειπε ιδιαιτερα στην καθημερινοτητα μου....Εχω περασει και ενα διαστημα καταχρησης αλλα οχι παραπανω απο 4 μηνες...Τεσπα,το τελευταιο 6μηνο ειχα καταλαβει οτι με χαλαγε λογω καποιων σκεψεων που ειχα δηλ. μου πολλαπλασιαζε το αγχος μου για το τι θα κανω στη ζωη μου και διαφορα αλλα,με αποτελεσμα να πινω σπανια......Πριν ενα μηνα ομως πινωντας ενα τσιγαρο(μαλλον σκανκ) με δυο φιλους με επιασε ενα συναισθημα κενου,π.χ νιωθω οτι δεν θελω την κοπελα μου,απαισιοδοξια για το μελλον,δεν εχω ορεξη νακανω τιποτα,πραγματα που με ευχαριστουσαν πριν,τωρα δεν με γεμιζουν και γενικοτερα κανω ολα τα πραγματα στη ζωη μου μηχανικα.....Το προβλημα μου ομως εγκειται στην κοπελα με την οποια πριν ενα μηνα εκανα τρελα ονειρα και τωρα δεν εχω ουτε σεξουαλικη επιθυμια...εχω προσπαθησει πολυ να δω τι ειναι αυτο που εφταιξε χανοντας καποια φορα τον προσανατολισμο μου και να οδηγουμε σε 'τρελες' σκεψεις (μηπως φταιει αυτο ή το αλλο κτλ??)οι οποιες με κανουν χειροτερα.....Τι μπορει να επαθα ξαφνικα???Μηπως 'καηκα' τελειως????
Υ.Γ Θελω τον ευατο μου πισω.
Υ.Γ Δεν ειμαι ερωτευμενος με την κοπελα μου γιατι δεν ειμαι πρωτα ερωτευμενος με μενα.