Originally Posted by
lapgarou
καλημερα και απο μενα παιδιά καινουργιος στην παρεα, μετα απο τρια χρονια ταλαιπωριας και ατελειωτων εξετασεων εχω αρχισει να πιστευω οτι για ολα φταιω εγω. πριν απο 2 χρονια επαθα την πρωτη κριση πανικου και πηγα στα επειγοντα νομιζωντας οτι παθαινω καρδια φυσικα δεν ειχα τιποτα, αυτο εχει επαναληφθει αλλες 3 φορες και αλλες τοσες που δεν κατεληξα στο νοσοκομειο και καταφερα να ηρεμησω μονος μου. Καθε μερα ζω με την σκεψη οτι θα παιθανω και μου εχει γινει μονιμη ιδεα οτι εχω καρκινο. εχω κανει ολων των ειδων τις εξετασεις και ολες ειναι καθαρες. το προβλημα ειναι οτι τους τελευταιους δυο μηνες υποφερω απο καθημερινες ζαλαδες καποιες φορες και ολη μερα, και θα ηθελα πολυ να ρωτησω αν οντως μπορει το αγχος να δημιηργησει τοσο εντονες ζαλαδες και τοσο μεγαλης διαρκειας, και αν καποιος απο εδω εχει αντιμετωπισει το ιδιο? εννοειται πως πηγα σε νευρολογο η οποια με εξετασε κλινικα και μου ειπε ειναι απο το αγχος μου, μου αρνηθηκε μαγνητικη λεγοντας μου οτι δεν ειναι απαραιτητη και οτι εχουμε κανει ηδη μια πριν περιπου ενα χρονο και κατι. Σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια και τις απαντησεις σας