Καλησπέρα. Θα ήθελα να μάθω αν μπορω να μπω στην αστυνομία. Εχω διαγνωσθεί με αγχωδη διαταραχή με κρίσεις πανικού αλλά τώρα κάνω θεραπεία και πάω καλυτερα.
Printable View
Καλησπέρα. Θα ήθελα να μάθω αν μπορω να μπω στην αστυνομία. Εχω διαγνωσθεί με αγχωδη διαταραχή με κρίσεις πανικού αλλά τώρα κάνω θεραπεία και πάω καλυτερα.
http://www.astynomia.gr/index.php?op...3793&Itemid=50
Δες εδω δεν ξερω για κρισεις πανικου μπορω να μαθω αυριο ομως και να σου πω
Οι κρίσεις πανικού νομίζω δε σε εμποδίζουν. Για το άλλο φοβάμαι..
Κοιτα εαν εσυ αισθανεσε ετοιμη να μην φοβασε τπτ για το αλλο θα το κοιταξω βεβαια οπως ηδη θα ξερεις πολλοι κρυβουν πραγματα οχι οτι αυτο ειναι σωστο αλλα λεμε τωρα...
Ετοιμος* ������
Εντάξει έχω ακόμα ενα χρόνο και έχω θεραπεία ακόμα. Απο τον υπολοιπο κοσμο το κρύβω άνετα στα ψυχοτεχνικα δεν ξέρω..
Σορυ ετοιμος
Κοιτα τα ψυχοτεχνικα στην ουσια δεν ειναι και τοσο ψυχοτεχνικα .....
( γνωστος μου περασε στρατο και οχι αστυνομια λογο ψυχοτεχνικων αυτο δεν ξερω πως γινετε αλλα οκ)
Αν μπορείς να μάθεις για αγχωδη διαταραχή αυτό θέλω πιο πολύ. Είμαι σε θεραπεία και δεν ξέρω τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση..
δεν ξέρω για κρίσεις πανικού εμένα πάντως με πιάνουν κρίσεις οργής για την αστυνομία
και εγω για αυτό φοβάμαι, ότι το κρύβεις επίσης και οτι τα ψυχοτεχνικά μπορείς πιθανόν να τα περάσεις. Επίσης φοβάμαι που θα δώσουν όπλο και εξουσίαQuote:
Originally Posted by dimka
το αν θα περασεις σχετικες εξετασεις, το ρωτας στον ψυχ σου και σε κατατοπιζει. φανταζομαι οτι μπορεις να πεις ψεματα, αν θες να περασεις καποια ψυχιατρικη αξιολογηση.
ειναι πουθενα γραμμενη η διαγνωση σου και μπορουν να την δουν?
αυτο ειναι ομως το τυπικο θεμα.
θα πρεπει να κοιταξεις και το ουσιαστικο, κι αυτο ειναι αν οντως μπορεις να ανταπεξελθεις σε τοση πιεση με μια τετοια παθηση (δεν λεω οτι δεν μπορεις, λεω οτι πρεπει να το ψαξεις). κι αυτο με τον ψυχ σου πρεπει να το κανεις.
ενα θεμα , παρα πολυ σοβαρο, ειναι το οπλο που λεει και ο αντερ.
ενα αλλο θεμα, ειδικα αν σκοπευεις να δουλεψεις σε μεγαλο αστικο κεντρο, ειναι η τεραστια πιεση αυτης της δουλειας. βρες εναν επαγγελματια, αν δεν εχεις κοντα σου, και ρωτα τον για τις συνθηκες της δουλειας, για να καταλαβεις πως περιπου θα ειναι. μετα συζητα τα ολα με τον ψυχ σου, κατα ποσον η παθηση σου θα μπορουσε να σε μπλοκαρει η να σε επιβαρυνει.
συμφωνω με remedy απολυτα! τα λεει τοσο σωστα κ ωριμα!