Καλησπερα σας, εχω μερες να γραψω κατι κι αυτο γιατι αισθανομουν καπως καλυτερα τελευταια...Εδω και δυο τρεις μερες ομως παλι τα ιδια και χειροτερα.Ερχονται συνεχως βλασφημες σκεψεις και εικονες για τον Θεο και για Αγια προσωπα.Μπορει για παραδειγμα να διαβαζω κατι και να μου ερθει μια τετοια σκεψη οποτε να πρεπει να ξαναδιαβασω οτι διαβαζα χωρις να μου ερθει αυτη η σκεψη...απομνημονευω τι εκανα την ωρα που ηρθε η σκεψη ...και μετα πρεπει να τα επαναλαμβανω απο μεσα μου...επισης συνεχιζουν και οι ιδεοληψιες γυρω απο το θανατο καθως φοβαμαι καθε μερα οπως εχω ξαναπει οτι θα πεθανω στον υπνο μου και οτι μου ερχονται μηνυματα καθε μερα που μου λενε οτι το βραδυ θα πεθανω...το χω χρονια αυτο αλλα καθε μερα με νικαει.Γενικα οι στιγμες χαρας και ηρεμιας ειναι λιγες για μενα και πιστευω οτι ετσι που παω κατι θα παθω καποια στιγμη με τοση πιεση...τι να πω συγνωμη αν λεω συνεχεια τα ιδια και τα ιδια απλα μου κανει καλο να τα βγαζω απο μεσα μου κι επειδη δεν μπορω να πηγαινω καθε μερα σε ψυχιατρους ψυχολογους το φορουμ ειναι μια διεξοδος...οποιος θελει ας μου απαντησει .Ευχαριστω πολυ