Παιδιά καλησπέρα,
Έγραψα πριν κάτι μέρες αλλά δύο θρεντ προσπαθώντας να βρω παρηγοριά για το πρόβλημα μου.Η αλήθεια είναι πως είμαι ένα άτομο πολύ ευπηρεαστο.Απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου στηριζομουν στον Θεό,όχι τόσο θρησκοληπτα αλλά με υγιή τρόπο ωστόσο επειδή είχα και πολύ μεγάλη φαντασία πίστευα στα θαύματα και γενικά ότι εμφανίζονται οι άγιοι κλπ σε σένα.Κατα καιρούς αντιμετώπισα φοβίες τις οποίες εύκολα ξεπέρασα αλλά τον τελευταίο καιρό ζω ένα πραγματικό μαρτύριο...μέσα στο Πάσχα με έπιασε αυτή η ιδεοληψια ωστόσο την αντιμετώπιζα με λογική,σαν έναν φιλοσοφικο μηρυκασμος περί της ύπαρξης Θεού κλπ αλλά τις τελευταίες μέρες μετά από κάποια περιστατικά όπως ένα κήρυγμα μιας της ευαγγελικης εκκλησίας και μετά από την είδηση ότι ο φίλος ενός φίλου μου παράτησε τα πάντα και έγινε μοναχός μου ήρθε μια τόσο δυνατή φοβια ότι θέλω και εγώ να γίνω,να κλειστω σε μοναστήρι κλπ κλπ....ιδίως σήμερα το πρωί μετά από ένα μεθυσι μου ήρθε τόσο έντονη η ιδεοληψια που πραγματικά νομίζω ότι παθαίνω ψύχωση...νομίζω ότι όντως μπορεί να μου στέλνει κάποιο μήνυμα ο Θεός και τέτοια χαζά...δεν μπορώ άλλο αυτό το μαρτύριο,έχω μπει στο ίντερνετ έχω διαβάσει πόσα πράγματα και έχω καταστρέψει το μυαλό μου...