ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥΣ...
Πάσχω από κατάθλιψη σχεδόν 25 χρόνια, εκ των οποίων άλλα ήταν καλύτερα και άλλα χειρότερα με αρκετά χρόνια να είμαι με φαρμακευτική αγωγή και παρακολούθηση από ψυχιάτρους.Ανάμεσά τους υπήρχαν απόπειρες αυτοκτονίας και νοσηλείες. Παρόλα αυτά κατάφερα να έχω μια οικογένεια με δυο παιδιά και μια πολύ καλή καριέρα με οικονομική άνεση και με κανέναν εκτός οικογένειας να μην ξέρει το πρόβλημα μου.Την άνοιξη του 2014 άρχισε η μεγάλη κατρακύλα, είχα ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και μετά από πολλές ημέρες νοσηλείας οδήγησε σε μια μεγάλη επέμβαση (ήταν ένας όγκος που έμοιαζε κακοήθης αλλά τελικά το προλάβαμε προτού εξαπλωθεί). Αυτή η ταλαιπωρία με τα νοσοκομεία επιβάρυνε πολύ την ψυχολογία μου και χρειάστηκε να νοσηλευτώ και σε ψυχιατρική κλινική πράγμα που έγινε για πρώτη φορά γνωστό και στη δουλεία μου αφού χρειάστηκε να λείψω για πολλούς μήνες με αναρρωτική άδεια. Το αποτέλεσμα ήταν να με πιέσουν από τη δουλεία ( ο μεγάλος διευθυντής που δεν ήθελε ανώτερο στέλεχος με κατάθλιψη) αλλά και ο σύζυγος μου (βλέποντας ότι ήμουν σε πολύ άσχημη κατάσταση) να συνταξιοδοτηθώ πρόωρα. Το δέχτηκα γιατί ήμουν πολύ χάλια και τελείως αδύναμη.Το μεγαλύτερο μέρος των οικογενειακών εισόδων προέρχονταν από τη δουλεία μου κατά συνέπεια σήμερα με μια σύνταξη που είναι το 1/5 του μισθού που έπαιρνα, δάνεια να τρέχουν, παιδιά να σπουδάζουν έχω φτάσει σε κατάσταση απελπισίας. Έχω στείλει παντού βιογραφικά (γιατί έχω προσόντα και πτυχία) αλλά ο κλάδος που εργαζόμουν με την κρίση έχει "τελειώσει ". Ζήτησα να δουλέψω ακόμα και εργάτρια σε εργοστάσιο αλλά μου είπαν ότι δεν έχω εμπειρία και επιπρόσθετα είμαι μεγάλη (45 ετών). Φοβάμαι ότι το σπίτι μου θα βγει σε πλειστηριαμό και το χειρότερο τα παιδιά μου ήταν καλομαθημένα και ότι και να τους εξηγώ για την πραγματικότητα τώρα δεν το δέχονται και συνεχίζουν να απαιτούν και να με λένε "άχρηστη", "ηλίθια" και "άρρωστη" και ότι για όλα φταίω εγώ.Συγνώμη που σας ζάλισα όμως δεν αντέχω άλλο και δεν έχω κανέναν που να μπορώ να μιλήσω. Ευχαριστώ