Originally Posted by
aliki21
Καλησπερα σε ολους! Θα ηθελα τη γνωμη σας σε κατι.. Εχω μεγαλωσει με την μητερα μου απο μωρο επειδη ο πατερας μου την απατουσε με μια (16χρονη), οποτε η μητερα μου με πηρε και φυγαμε προφανως. Μετα η οικογενεια του πατερα μου (κρητικοι) την εβριζαν που εφυγε και οτι επρεπε να κατσει στ αυγα της και οτι ετσι κανουν οι αντρες. Γενικα ο πατερας μου δεν ασχοληθηκε ποτε μαζι μου μετα απο αυτο. Για χρηματα διατροφης ουτε λογος φυσικα.. Ισως 2-3 φορες μεχρι που ξαναπαντρευτηκε, εκανε αλλο παιδι και υστερα ξαναχωρισε στον 1ο χρονο. Φτανουμε στο σημερα (25 εγω) οπου μετα απο 5 χρονια χωρις σημεια ζωης μαθαινω οτι ξαναπαντρευτηκε και οτι μολις γεννηθηκε το 2ο μου αδερφακι..! Μου το ειπε ο ιδιος οταν αναγκαστικά βρεθηκαμε μετα απο τοσα χρονια στην κηδεια του αδερφου του. Υστερα απο την κηδεια αρχισε να μου μιλαει καπως και να κανει σα να μν εχει συμβει τιποτα ολα αυτα τα χρονια παντελους απουσιας του.. Να σημειωσω οτι οσο μεγαλωνα και με ειχε γραμμενη, ο ιδιος εκανε ζωαρα, ειχε χρηματα τα οποια ειχε κληρονομησει, ωσπου τα φαγε ολα σε γυναικες και σε μενα δεν εδωσε ποτε 18 χρονια ουτε 50ευρω που ηταν η διατροφη.. χωρις υπερβολη. Ηταν λοιπον ολο γελακια και αηδιες σα να μην ειχε καταλαβει καν τι ειχα περασει. Εγω φυσικα δεν αντεχα την αδικια ολου αυτου και να κραταω μεσα μου τα οσα μου εχει κανει και του τα ειπα. Τον ειπα γελοιο, αθλιο πατερα κλπ Εκεινος που ποτε δεν μου εχει ζητησει συγγνωμη, αντι να το κανει τωρα, αρχισε να μου λεει οτι πρεπει να σεβομαι που ειναι πατερας μου και μεγαλος ανθρωπος και να μη μιλαω ετσι... Και οτι δε φταιει αυτος που δεν εχει λεφτα να μου δωσει και αλλα τετοια με απιστευτο θυμο. Εβαλε και τη γυναικα του να μου στειλει μηνυμα.. Μεχρι και τη στιγμη που εγινε αυτος ο τσακωμος, πιστευα καπου μεσα μου οτι εκρυβε μια καλη πλευρα, οτι δεν ηταν τοσο μαλακας, μεχρι που τον λυπομουν κιολας γιατι ειχε δυσκολα παιδικα χρονια.. φανταζομουν οτι καποτε ισως να αλλαζαν τα πραγματα, να μου ζητουσε συγγνωμη, να τον συγχωρουσα και ισως να τα πηγαιναμε και καλα. Τωρα μου ελεγε πως επρεπε να τον "σεβομαι επειδη ειναι πατερας μου και με επλασε" (λογια του) και οτι ηθελα να φτιαξουμε τις σχεσεις μας μονο για να του ζητησω χρηματα.. Ποια πιστευετε οτι θα επρεπε να ειναι η σταση μου απο δω και περα;