Originally Posted by
πιεσμενη
Ναι.... νόμιζα ότι μετά από χρόνια πίεσης,προβλήματα υγείας μ αποτέλεσμα την απλεια των γονιών μου κ την υποβόσκουσα κατάθλιψη ( που ίσως κατάφερα να ξεπεράσω; θάψω...; )οτί ίσως..ίσως ήρθε ο καιρός να ζήσω κ έγω την ζωή μου περίπου όπως θα θέλα... κ λέω περίπου γιατί τα οικονομικά προβλήμα ,δυστυχως, υπάρχουν ακόμα...
Νόμιζα.... αλλά δεν .... εμφανίστηκε πρόβλημα υγείας σε μένα τώρα.... κ ίσως να είναι κ σόβαρο...
Νόμιζα.... αλλά δεν... την άλλη βδομάδα θα κάνω μια εξέταση που θα δείξει πόσο σοβαρό είναι το προβλημά μου...
Νόμιζα... αλλα τελικά αυτό που νομίζω πια είναι ότι έχω ημερομηνία λήξης... όχι κοντινή... μακάρι να είναι κοντινή..
Το μόνο που δεν νομίζω κ είμαι σίγουρη γι αυτό είναι ότι θα είμαι γι άλλη μια φορά μόνη... όχι...όχι από φίλους... από σύντροφό....
Τελικά ίσως ο θεός (ή εγώ???) ήξερε τι έκανε κ δεν μου χάρισε ποτέ σύντροφο...οικογένεια....
Δύναμη... μόνο αυτό θέλω... να έχω δύναμη να μην δείξω στους συγγενείς μου κ στους φίλους μου πόσο φοβάμαι... (όχιιιι...όχι τον θάνατο... αυτός έρχεται έτσι κ αλλιώς για όλους μας κάποια στιγμή... )άλλα ότι δεν είμαι δυνατή.... ότι φοβάμαι αυτή την μοναξιά... του να παλεύεις χώρις έναν σύντροφο να σου κρατά το χέρι....