Σχέση με κοπέλα που έχει παιδί
Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Είμαι 29 κ πριν λίγους μήνες ξεκίνησα μια σχέση με μια κοπέλα 33 ετών. Η κοπέλα αυτή έχει παιδί 6 ετών. Ζει σε δικό της σπίτι, οικονομικά είναι πάρα μα πάρα πολύ καλά και το μεγαλώνει με περισσή άνεση. Ο πατέρας το βλέπει μερικά σαββατοκύριακα αλλά τπτ παραπάνω. Μεταξύ τους δεν έχουν σχέσεις. Δεν έχω γνωρίσει το παιδί, δεν έχω πάει σπίτι της, ούτε προβλέπεται να γίνει σύντομα φυσικά, αν και γνωριζόμαστε πολλούς μήνες πριν τα φτιάξουμε και υπάρχει απίστευτη χημεία. Η κοπέλα αυτή είναι αντικειμενικά μια σπάνια περίπτωση ανθρώπου και ταιριάζουμε πάρα πολύ. Οι γονείς μου δεν ξέρουν για το παιδί προς το παρόν. Δεδομένου ότι ενδέχεται στο πολύ μέλλον να «σοβαρέψει» η σχέση (και αν είναι όλα καλά και ταιριάζουμε κλπ κλπ κλπ, έχουμε ακόμα), πώς θα μπορούσα να πείσω τους δικούς μου για την επιλογή μου σε περίπτωση που η αντίδρασή τους είναι αρνητική; Ξέρετε, πολλοί θα έβλεπαν –κακώς- με κακό μάτι μια ανύπαντρη μητέρα, ίσως την κακοχαρακτήριζαν αλλά δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο. Είναι ένας χαρακτήρας διαμάντι. Δε με βλέπει ούτε σαν αποκούμπι λόγω της κατάστασής της, ούτε απλώς ψάχνει συντροφικότητα. Έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις πάνω σ’ αυτά τα θέματα και της λέω να μην φοβάται τίποτα γιατί είμαι εδώ για εκείνη και πως δε με αποθαρρύνει το παιδί, ούτε το βλέπω ως "βάρος" στη σχέση μας ή στη ζωή μας γενικότερα. Το πράγμα δλδ ας πούμε είναι απολύτως σοβαρό. Απλώς σκέφτομαι την αντίδραση των γονέων μου και με τι επιχειρήματα θα μπορούσα να τους πείσω. Ενδέχεται να μη πουν και τίποτα αλλά ξέρετε, θα ήθελα να είμαι προετοιμασμένος για παν ενδεχόμενο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων…