καλησπερα παιδια.
Τον τελευταιο καιρο εχω αναπτυξει καποιες φοβίες..τρεχω συνεχεια στους γιατρους χωρις καποιο λογο..τον δεκεμβριο ειχα κανει εξετασεις αιματος σε δημοσιο νοσοκομειο και ολες ειχαν βγει τελειες..τη προηγουμενη εβδομαδα ειχα παει στον ωρυλά καθως ειδα κατι φουσκαλες πισω πισω στη γλωσσα μου..τις εδειξα στον γιατρο και μονο που δεν γελαγε ..μου ειπε οτι ειναι οι φυσιολογικοι καλυκες που εχει η γλωσσα για να αντιλαμβανεται το ξινο , το αλμυρο κτλ..επειτα κοιτουσα τις εξετασεις αιματος μου και ειδα οτι τα λεμφοκυτταρα μου ηταν στο 25% με φυσιολογικες τιμες απο 20-40% ..εκανα και καλλιεργεια κολπικου υγρου για να δω αν εχω καποιο σμν και ολα βγηκαν τέλεια...δεν ειμαι καλά. Το μυαλο μου ξεκιναει απο τον καρκινο και τελειωνει στο οτι μπορει να εχω HIV.. Πφφφ δεν ειμαι με τα καλα μου..υποφερωω..μια βοηθεια!! Σκεφτομαι οτι μπορει απο καπου να εχω μολυνθει π.χ απο πετσετες κι απο αλλα διαφορα..παει ο πατερας μου να κανει εξετασεις και φοβαμαι οτι μπορω να εχω καποιον ιό ο οποιος να του εχει μεταδοθει μεσω τουαλετας κτλ...εντωμεταξυ πριν λιγο καιρο μου κολλησε οτι εχω ηπατιτηδα Β ενώ οι εξετασεις που μου ειχαν κανει για το ηπαρ ηταν αψογες γκουγκλαρω ασθενειες και κοιταω με τις ωρες τα συμπτωματα τους..π.χ στην ηπατιτηδα Β τα ουρα εχουν χρωμα οπως του κονιακ κι εγω στεκομαι με τις ωρες πανω απο την λεκανη για να δω το χρωμα των ουρων μου..η μανα μου συχνα μου λεει οτι μου εχει σαλεψει με ολα αυτα που σκεφτομαι κι αφου οι γενικες αιματος ηταν οκ και οι υπολοιπες εξετασεις που ανεφερα παραπανω ηταν οκ δε χρειαζεται να ανησυχω για τιποτα κι οτι απο τις γενικες αιματος φαινεται αν κατι υπολειτουργει ..δεν την παλευω αλλο...οποιαδηποτε γνωμη δεκτη.