Originally Posted by
raul7
Γεια σας. Θα ηθελα να σας διηγηθω εν συντομια την ιστορια μου. Λεγομαι γιαννης κ ειμαι 34 χρονων. Υποφερω απο κρισεις πανικου και αγχωδεις διαταραχη. Επαθα την πρωτη κριση πανικου ξαφνικα ενα βραδυ καλοκαιριου στα 14 μου, η οποια προηλθε απο εσωτερικη αναζητηση του τυπου "ποιος ειμαι". Ενιωσα εκεινη τη στιγμη μια αποκολληση, ενα κενο μεσα μου που με τρομαξε πολυ. Ακολουθησε μια μικρη περιοδος θλιψης κ μελαγχολιας στην εφηβεια μου. Αργοτερα στην ενηλικη ζωη μου , περα απο την αποφυγη μακρινων ταξιδιων, ημουν πολυ λειτουργικος και μπορω να πω οτι περασα καλα χωρις στερησεις. Βεβαια υπηρχαν που κ που στιγμες με κρισεις πανικου, αλλα σε γενικες γραμμες δεν εχω παραπονο. Εδω και εναν χρονο περιπου με επιασε παλι αυτη η ανησυχια και η εντονη αναζητηση του εαυτου μου. Νιωθω πολυ παραξενα. Βλεπω τις φωτος που ειμαι μικρος και αναρωτιεμαι εγω ειμαι αυτος; Περπαταω κ αναρωτιεμαι ποιος ειναι αυτος που με κινει; Ολες αυτες οι σκεψεις με αγχωνουν πολυ και μου φερνουν φοβιες. Υπαρχουν κ καποια βραδια στο κρεβατι λιγο πριν κοιμηθω που πεταγομαι νιωθοντας ενα μεγαλο κενο μεσα μου μη ξεροντας ποιος ειμαι! Θα ηθελα αν μπορειτε να μου απαντησετε,αυτες οι σκεψεις ειναι κοινες σκεψεις ανθρωπων με αγχωδη διαταραχη; Ειναι φοβιες που τις προκαλω εγω; Ειμαι αυτοκαταστροφικος; Βασικα προσδοκω σε καθησυχαστικες απαντησεις σας κ σε συμβουλες που θα με βοηθησουν. Σας ευχαριστω πολυ.