αντρες που θελουν να με φροντιζουν..
γεια σας..θα ηθελα να μοιραστω εναν προβληματισμο μου σχετικα με τους ανθρωπους που γνωριζω στην ζωη μου..
ειμαι ηδη σε σχεση πολλων ετων..κ αγαπω πολυ τον ανρθωπο με τον οποιο ειμαι μαζι.
αυτο που με εχει προβληματισει ιδιαιτερα..ειναι οτι επειδη ειμαι καλλιτεχνης κ καθε βδομαδα γνωριζω πολυ κοσμο κ γενικα συναναστρεφομαι με πολυ κοσμο, αντρες κ γυναικες , εχω παρατηρησει οτι κατα καιρους καποιος απο το περιβαλλον θα με φλερταρει(εννοω παντα αντρας)..αλλα με εναν περιεργο τροπο.
καθε 3 μηνες περιπου θα παρουσιαστει καποιος αντρας με τον οποιο θα συνεργαζτω ο οποιος θα ξεκινησει να ενδιαφερεται για μενα, αλλα με τροπο πατρικο.
δηλαδη θα ξεκινησουμε την συνεργασια..θα με κοιταει ατελειωτα..εγω αποφευγω να σταυρωσω το βλεμμα μου κ μετα θα αρχισει για πολυ καιρο να με φροντιζει κ να μου υποδεικνυει τι πρεπει να φαω, τι πρεπει να κανω για να ειμαι καλα.
πχ..αρρωσταινω..κ σκιζονται...να μου φερουν νερο,ζεστο τσαι, νιωθω κουρασμενη κ δειχνουν ενδιαφερον για το ποσο κοιμαμαι, μου στελνυον μνμτα του στυλ "ξεκουρασου.ευχομαι να ξεκουραστηκες κλπ"πιες νερο, δεν ηπιες πολυ νερο, κανε αυτο κανε το αλλο.." κ γενικα δεν με αφηνουν απο τα ματια τους.
σκιζονται να με εξυπηρετησουν..σαν να εχω σκυλακια γυρω μου ενα πραμα..το αξιοσημειωτο ειναι οτι αυτοι οι αντρες παντα γνωριζουν οτι ειμαι σε σχεση σοβαρη..
σαν να νιωθω οτι προσπαθουν να ανταγωνιστουν τον ανθρωπο μου..
εγω ειμαι απλα φιλικη κ δνε κρυβω οτι μερικες φορες γοητευομαι απο αυτη τη σταση..ομως δεν δινω δικαιωμα για κατι παραπανω..ουτε στελνω μνμτα κλπ..
κ δεν πιστευω οτι την προκαλω γιατι ειμαι ενας δυναμικος ανθρωπος, πολυ καλη σε αυτο που κανω καθως διδασκω κιολας..δεν ειμαι δλδ κανενα χαιβανι.
νιωθω δλδ σαν να γινονται φροντιστες της υγειας μου..
κ σκεφτομαι γιατι το βγαζω συνεχεια αυτο στους αντρες.
δλδ σκεφτομαι οτι καθε μερικους μηνες περιπου..υπαρχει ενα υποψηφιος γαμπρος ενα πραμα..
κ πλεον εχει παγειωθει αυτο στη ζωη μου κ με εχιε προβληματισει αρκετα.θεωρω οτι ειναι ενα προβλημα πλεον..διοτι κ εγω αρχιζω κ εξαρτωμαι απο την φρονιστικη αυτη συμπεριφορα..θεωρειται οτι ειναι ενα νορμαλ πραμα ολο αυτο?
νιωθω ενα πραμα σνα να μη με αφηνουν στην ησυχια μου..
βεβαια θεωρω οτι καθε γυναικα κ αντρας γοητευεται απο αυτο..
αλλα τι κανω λαθος κ συμβαινει τοσο συχνα, δεν μπορω να καταλαβω..
μηπως να αφησω τριχες στα ποδια ,, να παρω κ καμια 10αρια κιλα να ησυχασω??χααχχαχαχα !!