εχω νευριασει με τον εαυτο μου..
να 'μαι παλι..με εχει παρει πολυ απο κατω..εχω φτασει στις μερες μας,αυτη τη δυσκολη εποχη να εχω απορριψει 4 δουλειες..ειλικρινα δεν ξερω τι εχω παθει..με καλουν να παω για δουλεια και δεν παω..και λεω για δουλεια οχι για συνεντευξη/δοκιμαστικο.θελω να παω,γι αυτο αλλωστε στελνω και βιογραφικα,αλλα οταν χτυπησει το τηλ και κανονισω ραντεβου κοβονται τα ποδια μου.και δεν παω.γιατι φοβαμαι να οδηγησω μηπως πεθανω,φοβαμαι οτι δεν θα ανταπεξελθω στη δουλεια και συνεχως θα νιωθω αδυναμη και θα φοβαμαι μην παθω κατι..δεν εχω την πολυτελεια να καθομαι..αλλα αυτος ο φοβος μου μου κοβει με το ζορι καθε επιθυμια.αφου και μονο στην ιδεα οτι θα ειμαι εξω με πιανει το στομαχι μου και ολα τα συμπτωματα τελοσπαντων..τα οποια ειναι πολλα..
εν ολιγοις ανοιξα αυτο το θεμα για να πω οτι εχω νευρα με μενα,οτι ντρεπομαι για μενα και οτι δε μπορω να μου συγχωρησω αυτες μου τις πραξεις.σκεφτομαι οτι περιπου 2 χρονια πριν μπορει να μην ημουν στα καλυτερα μου αλλα δεν μασαγα ομως.τουλαχιστον κυκλοφορουσα.δεν φοβομουν.δεν ειχα φοβια.και με συγκρινω με τοτε και στενοχωριεμαι.γιατι τοτε μπορουσα και τωρα δε μπορω;τι σκ@τ@ εχω παθει; ετσι θα ειναι η ζωη μου απο δω και περα;