την πατήσαμε... και τώρα?
Καλησπέρα. Είπα να γράψω στο Forum αν και δεν έχει τύχει να γράψω πρόσφατα γιατί είμαι πραγματικά μπερδεμένος, δεν θέλω να ακούσω ότι θα με κάνει να νιώσω καλύτερα αλλά την πραγματικότητα μπας και συνέλθω.
Καταρχάς αυτό το διάστημα δεν είμαι σε σχέση, είχα κάποιες σχέσεις παλιότερα αλλα πάει καιρος που έχω να κάνω σχέση. Προτιμώ να ειμαι free γιάτι πιστευα μέχρι τωρα οτι με κάνει να νιώθω καλύτερα. Δεν ερωτεύομαι εύκολα. Δεν θυμάμαι ποτε ήταν η τελευτεά φορα.
Όλα αυτά μεχρι πρόσφατα που γνώρισα ένα κοριτσι της ηλικιας μου, πολυ διαφορετικο αποτι εγώ..δεν ταιριάζουμε πουθενα πραγαμτικα...ουτε ενδιαφερονται κοινα, διαφορετικος τροπος διασκεδασης κτλ, παρολα αυτα κάτι με έλκυε σε αυτο το άτομο και απο περιεργια αρχικα ηθελα να το γνωρίσω. Καταφερα να έρθω πιο κοντα σιγα σιγα βγήκαμε μονοι 2-3 φορες και έμαθα πραγματα για εκεινη. Μου εμπιστευτικε πραγματα. Ισως το είδε φιλικά. Το θέμα ειναι αρχισε να με τρωει κατι μεσα μου και δεν αντεξα της είπα οτι μου αρεσει...
Εκεινη απαντησε διπλωματικα οτι δεν ειναι ετοιμη για σχεση και τετοια και οτι θελει να ζει την ζωη της γιατι ειχε μια σχεση πολλων χρονων που χωρισε προσφατα. Το θεμα ειναι οτι βγαινουμε ακομα μαζι σαν παρέα...
Και εδω θελω την βοηθεια σας οσο την βλεπω τοσο μου γινεται εμμονη....αξιζει να προσπαθησω ξανα δινοντας λιγο χρονο και αν ναι πως. Η καλυτερα να εξαφανιστώ να ησυχάσει και το κεφαλι μου..