Προβλημα με κοπελες και φιλους
Καλησπερα σε ολους.Τον τελευταιο καιρο με απασχολει ολο και πιο εντονα το οτι δεν μπορω να βρω κοπελα αλλα και οτι η παρεα που εχω απ το λυκειο δεν με καλυπτει..Ειμαστε τελειως διαφορετικοι τυποι εγω θελω να βγω να διασκεδασω να <<παιξω>> με κοπελες σαν ανθρωπος της ηλικιας μου κλπ(ειμαι 22) ενω εκεινοι να κλεινονται μεσα καθε Σαββατο η να κανουν οτιδηποτε αλλο απ αυτο που εγω θελω...Αυτο βεβαια εχει ως αποτελεσμα να μενω κλεισμενος μεσα στο σπιτι και να ζω χαλια.....οπως ζουσα τοσα χρονια που εκανα παρεα με εκεινους απλα τωρα εφτασε η κατασταση στο απροχωρητο..αλλες παρεες δεν εχω δυστυχως παροτι το εχω επιδιωξει ως ενα βαθμο.Επισης τις λιγες φορες που εχω γνωρισει κοπελες(περισσοτερο μεσω ιντερνετ αφου δεν μπορω να παω στα μερη που θελω για να βρω δυστυχως) παντα κατι συμβαινει και τελευταια στιγμη <<χαλαει>>...αισθανομαι παρολο αυτα οτι εχω ενα συγκεκριμενο προβλημα οσον αφορα τις κοπελες...βγαινω με αποκλειστικο σκοπο να τις απορριψω πριν με απορριψουν αυτες...Δηλαδη στην πιθανοτητα να με απορριψουν...οποτε αυτο με κραταει <<μαγκωμενο>> κ φυσικα αυτο φαινεται...δεν δειχνω δυναμικος γιατι αντι να κοιταζω την ιδια την κοπελα προσπαθω την ωρα που μιλαμε(οταν την γνωριζω απο κοντα) να καταλαβω την αποψη της για μενα...δεν θελω να της δωσω την ικανοποιηση οτι με απερριψε.....φυσικα αυτο ειναι καθαρα κομπλεξ και το ξερω...