οι ομιλητικοι ανθρωποι δεν παθαινουν ευκολα καταθλιψη....
Οπως το λεει και ο τιτλος του θεματος, συμφωνα με ερευνα οι ομιλητικοι ή αλλιως οι επικοινωνιακοι ανθρωποι δεν βασανιζονται τοσο απο τα ψυχικα νοσηματα...δεν λεμε πως δεν μπορουν να παθουν και αυτοι καταθλιψη, αλλα ειναι σε πλειονεκτικοτερη θεση, απο αλλους που ειναι απο την φυση τους εσωστρεφεις....Αν και ειμαι σιγουρος και αν κανω λαθος σε αυτο διορθωστε με, αλλα συμπεριλαμβανομενου και του εαυτου μου, οταν βρισκεσαι σε καταθλιψη σιγουρα δεν εισαι σε θεση να μιλας και να επικοινωνεις με αλλους ανθρωπους...Μπορει να μιλας, να συζητας αλλα οχι στον ιδιο βαθμο οπως παλιοτερα....και σιγουρα οι γνωριμιες σου με νεους ανθρωπους εχουν περιοριστει...το βλεπω και στον εαυτο μου αυτο, δεν ειμαι αυτος που οταν βγω θα εχω τον πρωτο λογο στην συζητηση...Η επικοινωνια μου με αλλους ανθρωπους εχει μειωθει και δεν εχω κανει πολλες γνωριμιες, ωστε να αυξησω τον κυκλο συναναστραφων...Η συμβουλη εκ μερους μου, σε οσους πολεμανε με την καταθλιψη, προσπαθειστε να αποφυγετε την απομωνοση...οι συναναστροφες ειναι το δευτερο γιατρικο κατα την αποψη μου....Ευχαριστω για τον χρονο σας...Δεκτα σχολια!