Χαιρετώ το forum
Εχω γράψει και στο παρελθόν, αλλά προσπάθησα αρκετά παλέψω μόνος μου το πρόβλημά μου...είαμι σε οριακό επίπεδο πια...:(
Να κάνω μια σύντομη περιγραφή: είμαι μόνος, τόσο αναφορικά με την προσωπική μου ζωή ,όσο και σε επίπεδο φίλων...Είμαι ομοφυλόφιλος, χοντρός και εντελώς αποδιοργανωμένος...
Πρόσφατα υπήρξε μια απόπειρα σχέσης με ένα παιδί (το οποίο δεν μου άρεσε πολύ, να πω την αλήθεια) και η οποία τελικά δεν κατέληξε. Το παιδί μου είπε οτι δεν τον ελκύω σεξουαλικά...Αυτό είναι το κερασάκι στην τούρτα...έχω υποστεί τόνους απόρριψης από πολύ κόσμο....Οταν κάνω κάποιο προφιλ σε gay μέσα κοινωνικής δικτύωσης μου μιλάνε ελάχιστοι (και συνήθως δεν αρέσει ο ένας στον άλλον). Σήμερα ως κοινωνικό πείραμα επιχείρησα να κάνω ένα προφιλ βάζοντας απλά την εικόνα από ένα σχετικά γυμνασμένο/γραμμωμένο σώμα...μου έστειλαν 45 άτομα, ο ένας πιο ωραίος από τον άλλο...όταν βάζω εγώ το σώμα μου ή τη φάτσα μου δεν στέλνει κανένας...δεν αξίζω καθόλου, ειλικρινά τρελαίνομαι...πώς μπορώ να ζω μια ζωή ως ανεπιθύμητος; βαρέθηκα την απόρριψη...κλαίω συνέχεια!:(
Μη νομίζετε ότι δεν το παλεύω...προσπαθώ να βγαίνω, προσπαθώ να τρώω υγιεινά ή να γυμνάζομαι...αλλά η συναισθηματική φόρτιση με κάνει συχνά να λυγίζω και να πτεφτω σε επεισόεια υπερφαγίας ή αποχής από γυμναστηριο. Επίσης, προσπαθώ να κάνω νέες γνωριμίες, αλλά όλες καταλήγουν άδοξα...και έχω και πρώην μου που υπερηφανεύεται πόση πέραση έχει και πόσο super είναι η ζωή του και νοιώθω ακόμη πιο χάλια που εγώ είμαι αποτυχημένος...
Και κάτι τελευταίο...η εικόνα μου στον καθρέφτη με σκοτώνει...εννοω την εικόνα του γυμνού σώματός μου...δεν το αντέχω,...είναι η αιτία που ζω στην κόλαση