ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ-ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ!!
Γεια σας.Με λενε Σταυρο και ειμαι 18 χρονων.Το προβλημα μου ειναι οτι τα τελευταια 2 χρονια εσω κλειστει στον εαυτο μου.Αρχικα ειμουν πολυ κοινωνικο παιδι και μου αρεσε να βγαινω καθε μερα και να γνωριζω καινουρια ατομα.Ομως αυτο αλλαξε.Ισως οφειλωταν στο οτι εκεινη την περιοδο εκανα διαιτα αυστηρη και αδυνατισα πολυ.Σταματησε δλδ αυτη η ξεγνοιασια που ειχα και ολο και ενιωθα πιο ασχημα για το σωμα μου(οσο προχωρουσε η διαιτα).Εβγενα δλδ αλλα οχι και παρα πολυ και δεν το πολυ απολαμβανα.Φετος εδεινα πανελληνιες.Δεν ειχα καποιο θεμα προσληψης τροφης.Ομως φετος ξεκινησα να πινω καφε καθημερινα και αυτο με απομονωσαι.Αποφευγα τελειως σχεδον προσκλησεις απο φιλους για να βγουμε και προτεινουσα να καθομαι σπιτι μου να περνω απ εξω ενα καφε και να αραζω στο internet.Μεχρι πριν λιγο καιρο δεν με πολυενοιαζε αλλα τωρα νιωθω πολυ ασχημα οταν βλεπω τους φιλους απο το fb να βγενουν ενω εγω καθομαι μονος.Επισης,πολλες φορες οταν ειμουν στην ταξη με επιανε κατι σαν πανικος και ενοιωθα οτι θα κανω εμετο και οτι δεν θα προλαβω να φυγω και θα με δουν ολοι και αυτο με πιανει κυριος οταν πινω καφε ενω πριν απο τα δυο αυτα χρονια ποτε. .Τωρα πλεον αυτο με προβληματιζει διοτι μεσα μου θελω πολυ να βγαινω και να περναω καλα αλλα εχω τον φοβο αυτον.Επισης,εδω και κατι μηνες μου αρεσει πολυ μια κοπελα η οποια ηρθε στην ταξη για το μισο της χρονιας αλλα εφυγε και γραφτικε σε αλλο σχολειο στην περιοχη οχι γτ μετακομισε.Στην ταξι λιγο πολυ μιλαγαμε αλλα της εστειλα αιτιμα στο fb λιγο καιρο απο οταν εφυγε και δεν το δεχτικε.Ουτε σε καποια αλλα παιδια το δεχτικε.Αυτο που ξερω γι αυτην ειναι που μενει με ποιους κανει παρεα κτλ.Τελος παντον θελω να ξανα γινω εξωστρεφεις για αυτο με κανει να καταρρεω.Σας παρακαλω γραψτε μου την γνωμη σας και φυσικα εσεις που εχετε περασει κατι αναλογο.Ειναι πολυ σημαντικο για μενα.Ευχαριστω!!