Νέος στις κρίσεις πανικού
Καλησπέρα.
Ήρθε η στιγμή που θα έγραφα και σε αυτό το τμήμα του φόρουμ εκτός από αυτό της κατάθλιψης! http://www.clipartbest.com/cliparts/.../9T4bkAyXc.gif
4-5 κρίσεις πανικού τους τελευταίους 3 μήνες, με τις 2 τελευταίες σε 2 μέρες..
Το σύμπτωμα που έχω είναι να μη μπορώ να αναπνεύσω και να κάνω αυτό το γρήγορο σα λαχάνιασμα (δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε) και να κλαίω ταυτόχρονα.
Τελικά, αφού απέφευγα τα φάρμακα για χρόνια μάλλον είναι καιρός να πάω κάπου να μου γράψουν.
Επιδεινώθηκε και το αυτοάνοσο που έχω, και μου είπε η γιατρός θα πρέπει να το κοιτάξω και με την κατάθλιψη γιατί χειροτερεύει τα πράγματα.
Βέβαια και η αρρώστια φέρνει την κατάθλιψη οπότε είναι ένας φαύλος κύκλος.
Επίσης τις τελευταίες μέρες νιώθω ένα συνεχές άγχος, με πονάει το στομάχι, δε μπορώ να φάω μερικές φορές..
Αυτό που με ανησυχεί κάπως και με στενοχωρεί είναι ότι και φάρμακα να πάρω, το περνάω δυστυχώς όλο αυτό ολομόναχος (ναι, κάπως από επιλογή αφού δεν ήθελα να βοηθήσω τον εαυτό μου). Οπότε τί νόημα έχει να γίνω καλύτερα και να είμαι μόνος; Να αρχίσω να χορεύω μόνος στο σπίτι; :p
Δε μιλάω πια με άνθρωπο.. Δεν έχω πια σχέσεις με τον καλύτερό μου φίλο γιατί προφανώς και δεν άντεχε την κατάθλιψή μου και τη στάση μου απέναντι σε αυτή (ο ίδιος είχε κρίσεις πανικού παλιά και τις ξεπέρασε τώρα) αλλά και εγώ νιώθω πολύ άσχημα όταν είμαι μαζί του γιατί έγινε εξαιρετικά επικριτικός για το παραμικρό και το καθετί.
Οι γονείς μου έχουν τις δικές τους στενοχώριες με άλλα θέματα και δε μπορούν να κοιμηθούν και αυτοί από τα στομάχια τους και τη στενοχώρια (όχι βέβαια ότι θα ήθελα να έχω σχέση μαζί τους και ότι θα με βοηθούσαν σε τίποτα, η επίκριση που έχω δεχτεί στη ζωή μου έχει ξεκινήσει από κει).
Οπότε τώρα είμαι ένας μόνος που γράφω εδώ απλώς για να τα πω κάπου.